Køkken Backsplash maling ideer

April 11

Køkken Backsplash maling ideer

Du kan have opbrugt dit budget for dit køkken renoveringsprojekt lang før du overveje dine muligheder for en backsplash. Mens luksuriøse flader som marmor og håndmalet terracotta, er exorbitantly dyre, vil selv almindeligt flise sætte dig tilbage. En række faux finish teknikker kan du opnå look af pebret overflader på en brøkdel af prisen.

Imiteret marmor

Grå og hvid Carrara marmor er forholdsvis enkelt at efterligne. Dekorative malere anvende en base coat hvid maling i en satin finish. To glasurer---en grå og de andre hvide---er børstet på tilfældig og spredt med bløde klude. En tynd Bogstavernes børste eller en fjer, dyppet i mørk grå maling gør diagonal vener. En frakke af klar lak tilføjer et lag eller beskyttelse og tillader jer hen til aftørre jeres imiteret marmor backsplash uden at beskadige glasur.

Faux sten

Faux kalksten blokke passende for en backsplash i en toscanske eller fransk landkøkken. Meget tynd maler tape blokke ud faux fugerne. En bred vifte af glasur nuancer beige og brune efterligner de naturlige stenblokke. Klude og hav svampe sprede flere lag glasur til at oprette en marmoreret overflade.

Faux flise

Håndmalede fliser gør en smuk kant eller backsplash for et rustikt køkken. Du kan kopiere spansk, italiensk eller mexicansk flise motiver eller design din egen for din faux keramiske fliser. Flise malere praksis deres designs, indtil de kan male dem flydende. Måle din gitter, og Placer en tynd strimmel af bånd mellem dine fliser. Maling og lak dine fliser før du fjerner tape linjer for blanke fliser og kedelig fugerne.

Metallak

Metallak foreskriver en strømlinet køkken et moderne backsplash. Farve vask--- eller børstning på i en række forskellige retninger---producerer et mønster af penselstrøg med en subtil glans. Blend nuancer med metallisk maling til en overflade med glans og en antydning af farve.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com