Køkken Backsplash Panel ideer

July 7

Køkken Backsplash Panel ideer

Et køkken backsplash ikke kun øger karakter og design af din madlavning plads, men det beskytter også vægge mod stænk og overskydende fugt. Afgøre, hvilke backsplash stil og materialer er bedst for din budgetbehov og bedst egnede til din overordnede køkken design. Gennemse online fotogallerier og besøge hjem forbedring butikker for at få ideer til inspiration.

Keramiske fliser

Keramiske fliser er en overkommelig, praktiske backsplash materiale. Det kommer i en række farver og mønstre og er kendt for sin holdbarhed. Vælg glaserede keramiske fliser, hvis din backsplash er tæt på en vask eller stovetop da uglaserede fliser er porøs og kan plette nemt. Keramiske fliser backsplashes er ideelle til DIY køkken projekter. Fliserne kan håndmalede og glaserede for en virkelig personlig effekt, og installationen er normalt ikke alt for svært. Oprette en mosaik mønster ved at bryde op gamle fliser og anvende dem på backsplash, eller bruge en traditionelle flise mønster for en enklere projekt.

Rustfrit stål

En rustfrit stål backsplash er ideel til køkken med et moderne design. De har også tendens til at være meget nemme at vedligeholde og rengøre. Ulemper omfatter vanskeligt installation og højere installationsomkostninger. Ifølge BobVila koster en rustfrit stål backsplash normalt omkring $20 per kvadratfod, ikke herunder arbejdskraft og installation omkostninger. Rustfrit stål også ridser nemt, og scratch fjernelse kan være svært. Tage omhyggelige målinger af området backsplash før du bestiller materialer, da de fleste rustfrit stål backsplashes kommer i ét stykke. Ud over en grundlæggende børstet rustfrit stål finish komme backsplashes også i flisebelagt mønstre og en bred vifte af teksturer.

Marmor

For en virkelig sofistikeret udseende, ikke lede længere end marmor. Selv om en marmor backsplash er ret dyrt, giver det mulighed for at indarbejde dit køkken marmor uden at betale for bordplader, som er meget dyrere. Findes en lang række farver og mønstre, og marmor er ekstremt holdbare og ret let at vedligeholde. Poleret marmor er særlig lav vedligeholdelse. Ikke desto mindre marmor er betydeligt dyrere end de fleste andre materialer, backsplash og kan koste så meget som $50 per kvadratfod før installationsomkostninger.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com