Køkken Cabinet ø ideer

August 11

Designe køkkenskabe med en ø vil give dig mere anvendelige counter og opbevaringsplads, men du også kan omfatte en vask, en kogeplade og en bar med siddepladser i din øen for at maksimere dit køkken potentiale. Har dit køkken ø specialbygget til dine specifikationer fra lokale cabinet makers eller vælge mellem mange forskellige indstillinger på din lokale hjem butik.

Kogeplade ø

Design dit køkkenø formet som et rektangel med en kogeplade i center og både skuffe og skab opbevaring nedenunder. Vælg en kogeplade med en bordemfang udstødning eller en Udtrækkelig bordemfang udstødning, som du kan hæve og sænke ved at trykke på en knap. Hvis du har plads, bygge øen med en række af skuffer på hver ende og en to-dørs kabinet i mellem. Du kunne have fire dybe skuffer og god skabsplads til opbevaring af dine gryder. Giv dig selv så meget bordplads på hver side af kogepladen som muligt for lettere madlavning og servering.

Vask og Bar ø

Opbygge en køkkenø med vask og en hævet bar kører langs bagsiden. Du kan designe en straight bar, der er så dybt på den ene side som din væg kabinet bordplader og 18 - til 24-inches dyb på baren side. Denne ø design egner sig godt til kurver og vinkler, og gør en attraktiv adskillelse mellem køkkenet og et familieværelse. Højden af søjlen område er typisk 41-43 inches, 6 til 8vinches højere end vask del af øen. Du bliver nødt plads til opvaskemaskine ved siden af vasken, hvis det er den eneste i køkkenet; opvaskemaskiner varierer i størrelse, men du skal sandsynligvis mindst 24 inches. Rejst bar på din ø behøver ikke at køre hele længden. Du kan afsnittet det passer til din families behov.

Counter ø

Du kan aldrig have for meget bordplads i et køkken. Ekstra bordplads også tillader plads til mere end én kok i køkkenet ad gangen, så din familie kan arbejde sammen om at forberede et måltid. Din counter ø kan være lige så bred som din underskabe med døre og skuffer til opbevaring, eller du kan udvide køkkenbordet fra køkkenet til at oprette en bar og et siddeområde. Hvis du stramme på plads, kan barstole passe nedenunder tælleren.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com