Køkken Countertop materiale

December 27

Køkken Countertop materiale

Valget af køkken countertop skal tage en række overvejelser i tankerne. Mens du vil countertop materiale til problemfri integration i den overordnede køkken design, vil du også sikre, at materialet matcher med din madlavning stil. Række forskellige materialer til rådighed for bordplader er langt nok, at kombinere funktion og æstetik ikke bør være så svært.

Metal

Metal bordplader er holdbart, varmebestandig og bejdse-bevis. Solid og laminat metal overflader er tilgængelige, og du kan vælge fra rustfrit stål, kobber og zink. En af de store fordele til en metal bordplade er at det kan være bygget til specifikation og omfatter tilpassede elementer såsom buede kanter og udskæringer for enhver stil af køkkenvask.

Beton

Beton bordplader er populære, fordi de kan være yderst tilpassede og personlig. Objekter og mønstre kan bygges ind i betonen. En anden æstetisk fordel er, at beton kan dekorere for at simulere andre materialer såsom træ. En negativ komponent til beton er, at det pletter let så du er nødt til at tage forholdsregler ved forsegling af porøse materiale for at mindske virkningerne af fugtoptagelse.

Natursten

Naturlige sten bordplader er tilgængelig i en bred vifte af specifikke materialer. Dit køkken bordplader kan være fremstillet af granit, marmor, travertin, kalksten og skifer. Disse sten kan købes enten i deres naturlige tilstand eller farvet en farve der matcher dit køkken indretning. Alle slags sten bordplade er dyrt og bør kun bruges til ekstra mængder af counter, medmindre du har ingen bekymringer overhovedet over budgetanliggender.

Manipuleret sten

Manipuleret sten tællere er primært lavet af kvarts krystaller og så de omtales ofte som kvarts bordplader. Fordele relateret til denne type af counter er, at det kræver ingen forsegling eller polering for at bevare sin oprindelige skinnende finish. Plader kan skæres til nøjagtige specifikationer og materialet smelter let sammen med andre materialer som fliser og glas.

Glas

Glas bordplader kan være konstrueret til at opfylde præcise specifikationer, der omfatter figurer samt størrelser. Glas er et glimrende valg for køkkenborde, fordi det er varmebestandigt, vandtæt og modstandsdygtig over for pletter. Holde inde indre at glas ridser nemt og kan skade, der kan være farligt hvis det splintres.

Fast overflade

Fast overflade bordplader er ikke-porøs produkter, der tilbyder holdbarhed, en vifte af farve, resistens over for pletter, varme, fugt og skrabe og også vil ikke forsvinde med tiden. De leder efter en lav vedligeholdelse counter top materiale, der er også overkommelig kan ikke gøre det bedre end at vælge fast overflade.

Træ

Træ er en passende countertop materiale til køkkener med et rustikt tema eller landlig stil. Træ er et robust materiale, der er let repareres når mindre pletter opstår. Den relative blødhed af træ gør det mindre sandsynligt, at retter og plader vil bryde når de falder til skranken. En stor ulempe at træ er, at det ikke er meget modstandsdygtig over for varme. En anden ulempe er, at træ præsenterer en frugtbar voksende site for bakterier, medmindre du holder den ren efter nogen form for tilberedning af mad.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com