Køkken Decor beskæftiger sig med vin

October 11

Køkken Decor beskæftiger sig med vin

Hvis du er en fan af toscansk inspirerede udsmykning, du måske har bemærket, at vin ofte spiller en væsentlig rolle i køkken design og styling. Det er en naturlig parring, der kan tilføre rummet en varm og festlig stemning. Når dekorere dit køkken, er der en række måder at indarbejde vin-relaterede elementer. Afhængigt af dine indstillinger og dit køkken stil, kan du vælge en subtil tilgang eller gå med en mere indlysende, finurlig udseende at gøre temaet virkelig skiller sig ud.

Wine Rack

Når dekorere en vin-inspireret køkken, er bruger flaskerne sig som et dekorativt element en let måde at indarbejde tema. Vin racks fås i en række forskellige designs og stilarter, så du kan vælge en, der viser flasker i stedet for blot gemme dem. Kigge efter en vægmonteret rack, hvis design udsætter så meget af flaskerne som muligt. For en moderne look er en rustfri rack en attraktiv mulighed. Et træ eller smedejern rack indeholder en klassisk, gamle verden føler. Du kan også vælge et rack, der giver lagring for vinglas sammen med flasker til at give yderligere visuel interesse.

Tapet grænsen

En tapet kant er en anden måde at arbejde på vin tema ind i dit køkken indretning. Disse grænser svarer til regelmæssig tapet, men er meget mindre stykker, der passer perfekt på toppen af en mur. De kommer i mange forskellige mønstre og designs, og er nemme at installere, især hvis du bruger en, der allerede er selvklæbende på bagsiden. Kigge efter en grænse, som funktioner vin flasker eller glas til at krydre din plain køkken vægge. Du kan også vælge et design med vinstokke hvis du foretrækker en subtil look. Hvis du ønsker at gøre din vin tema grænsen virkelig skiller sig ud, kan du overveje at bruge det i midten af væggen i stol jernbane højde i stedet for langs loftet.

Stencils

Mens wallpaper grænser er let at hænge, er vin-tema stencils endnu enklere at anvende. Du kan bruge dem på samme måde, du ville grænser og anvende en kontinuerlig linje stenciled vinflasker, briller eller druer langs den øverste eller midterste del af din væg. Du kan dog også bruge dem til at oprette en accent væg til dit køkken. Brug små druer stencils over en mur til at efterligne udseendet af tapet. Hvis du foretrækker en federe udseende, skal du bruge større stencils af vinflasker og briller på delen øverst i midten af væggen. Du kan endda bruge stencils for en vægmaleri effekt ved at skabe en vingård eller bordplade scene med dem. Hvis dine vægge allerede tapet eller en dekorative finish, overveje at bruge skabeloner til at male vinflasker eller drue detaljer på din frysere til et sjovt indslag.

Sengetøj

For en nem dekoration element, kigge efter vin-tema sengetøj, som en dug, gardiner eller viskestykker til at tilføje til dit køkken. Der er en bred vifte af mønstre at funktioner vin flasker, glas eller vinstokke, så du kan vælge en hvis farveskema passer til resten af nuancer i dit køkken. Ved hjælp af vin-tema sengetøj også kan du nemt skifte dem ud, når stemningen slår.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com