Køkken Design Guide

July 27

En god køkken design guide kan hjælpe til at forvalte den komplekse proces at designe et køkken, der er stilfulde og funktionelle. Kabinetter, dræn og apparater skal passe sammen, at skabe en logisk flow for arbejdsområdet og mund trafik. Begynde processen ved at udvikle en grundlæggende køkken design fra som professionelle kan opbygge dit drømmekøkken.

Zoner

Træne zoner for dit køkken plads. Starte med at lave en liste over alt hvad du behøver for dit køkken til at gøre. Zone overvejelser kan omfatte en fødevarer forberedelse område, et køkkenområde, et bagning område og en portion område.

Arbejde trekant

Dit køkken arbejde trekant bør være inden for forberedelse og madlavning områder. Køleskab, ovn rækkevidde og vask omfatter trekanten arbejde. Disse tre elementer skal være i tæt formation med omkring fire fødder gå afstand mellem to af dem. Forberedelse og madlavning områder kan bestå af en klar zone.

-Området

Dette er i nærheden af arbejde zoner eller kan være et separat rum. Hvis du har nok plads for et køkkenbord, kan brug bruge en bordplade som en buffet område for mad og tjener ware. En ø køkkenbordet er ideel til buffet stil servering.

Skitsering

Du kan bruge metoden boble design til at plotte dine områder og zoner. Gøre en grov skitse af køkken plads. Tegne cirkler for at markere placeringen af din forberedelse område, din madlavning område og andre zoner. Ser man på denne skitse, overveje de logiske steder for din køkkenø, dit køleskab, stovetop og andre elementer i dit køkken design.

Opbevaring

Arrangement af din frysere er en vigtig del af din køkkenindretning. Du har brug for kabinetter til mad, tallerkner, bage ware og små apparater. Du kan også bruge opbevaring til kogebøger og dækketøj. Lave rå skitser af hvert område, herunder kabinet. Skitse køleskab, tekøkken og en plads på køkkenbordet med kabinetter placeret over det til en tilberedning af mad.

Standarder

Der er standard størrelser til elementer som bordplader og apparater. Bordplader er 36 inches i højden fra gulvet med en dybde af 20 inches. Bredden af en gennemsnitlig køleskab er tre fødder og højden er seks fødder. Opvaskemaskiner er to fod bred og 34 inches høj. En række foranstaltninger tre fod i bredden og tre fod i højden. Der er variationer på disse størrelser og i nogle tilfælde kan tilpasses. Køleskabe og komfurer kan være bredere og du skal muligvis din bordplader til hævet eller sænket.

Standardstørrelser af disse emner kan hjælpe dig med at udvikle dine skitser. Brug din boble skitse og området skitser til at oprette dit design på millimeterpapir at skalere. Ved hjælp af millimeterpapir kan du bestemme, hvis du har tilstrækkelig plads mellem apparater og trafikafvikling. Del din detaljerede køkken design plan med din entreprenør til at hjælpe ham med at forstå din vision for dit nye køkken.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com