Køkken Design Idéer Online

March 10

Uanset om du er remodeling dit hele køkkenet eller på udkig efter nye udsmykning idéer, tilbyder websteder af mange populære hjem renovering og apparatet butikker tonsvis af design forslag og værktøjer til at planlægge projektet. Opbevare en liste over dine favorit hjemmeside artikler og billeder og organisere dem i en portefølje af materialer til når du beslutter dig at begynde.

HGTV.com

HGTV.com er udstyret med et køkken afsnit, der indeholder links til en designer køkken portefølje, grønne køkkener, køkken farver, backsplash forslag og køkken fliser valg. Linket portefølje tilbyder billede prøver fra sponsorer, og i marts 2010, funktioner moderne køkkener samt mere traditionelle design. Linket grønne køkkener tilbyder billeder og artikler på eco-friendly køkken idéer. De køkken farver, backsplash og flise links alle tilbyder talrige artikler om hvert emne.

IKEA.com

IKEA.com tilbyder et link kaldet "Ideer & Inspiration", der popper med et interaktivt diasshow med forskellige køkken idéer. En bruger kan zoome ind på udvalgte dele af hvert billede for at se oplysninger om varen. For eksempel, hvis en bruger har klikket på en skuffe, tilbyder webstedet et skriftlige og billedlige forslag til brug af dette objekt. IKEA tilbyder forskellige køkken design idéer herunder indbyggede køkkener, fritstående køkken, køkken øer og vogne, bordplader og vægpaneler, køkken integreret belysning, køkkenvaske og vandhaner, knapper og håndtag, apparater, køkken arrangørerne og køkkengrej; alle har separate links på IKEA.com.

Hjem Depot.com

Hjem Depot.com tilbyder et køkken Design Center link, der tager dig gennem tre trin: udforske, Plan og komme i gang. Afsnittet "Explore" giver dig mulighed at bestemme dit budget ved at indtaste værdien af dit hjem og den procentdel, det bruges. Afsnittet udforske tilbyder også oplysninger om bestilling af prøver online. Afsnittet "Plan" hjælper dig med at opbygge dit budget og se forskellige køkken muligheder herunder kabinetter, gulve og belysning. Det indeholder også en beskrivelse af forskellige køkken layouts. Afsnittet "Get Started" tilskynder du gribe ind og holde dit budget på sporet i din remodeling eller redesign projekt.

Lowes.com

Lowes.com tilbyder en betydelig online katalog for køkkentilbehør samt artikler og videoer til Køkken remodeling og design ideer. En artikel, med titlen "Organisere dit køkken," skitserer sektioner såsom "Lagring af gryder og pander," "At oprette Separate områder," "Planlægning køkken opgraderinger" og "Læring fra profferne." Der tilbydes også links til relaterede artikler til at hjælpe brugerne med at besvare yderligere spørgsmål. Lowes' website ligeledes tillader brugernes hen til sammenlægge artikler og videoer til en "Mine projekter" mappe via hjemmesiden.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com