Køkken designkoncepter

June 19

Køkken designkoncepter

Designe et nyt eller ombygget køkken kan være både spændende og skræmmende med at træffe beslutninger. Rummet kan være beskeden, moderne, gamle verden, rustik eller afslappet, blandt mange andre designkoncepter. Du kan indsnævre din stil ned til en æstetisk eller kombinere stilarter for en eklektisk udseende. De høje omkostninger ved at designe et køkken kræver imidlertid nogle alvorlige overvejelser og forberedelse.

Planlægning

Før du skynder ind i byggeri på dit køkken, tage lidt tid, planlægning udformningen. Afgør, hvilke poster skal medtages i rummet og hvor meget du er villig til at betale. Stil og farve af skabene vil have den største indvirkning på udseendet af rummet. Overveje, hvordan dette vil flyde med arkitekturen i hele hjemmet. Også planen for eventuelle ekstra behov, du kan have som handicappede tilgængelighed, hvis du forbereder store familie måltider, eller hvis du er en at-home gourmet kok.

Layout

En anden vigtigste koncept til at overveje, når designe et køkken er det layout, der kan variere fra en enkelt væg til en kabys, U-form, G-form eller L-form. Hvis du bygger et nyt hjem eller tillæg, har du fleksibilitet til at vælge det bedste layout til din familie, men hvis du er remodeling en eksisterende plads, den tilgængelige område kan bestemme dit layout.

Øer

Hvis plads tillader, en ø kan indarbejdes i layoutet for at give større fleksibilitet og er meget populære blandt U - og L-form layouts. En long island i kabyssen køkken kan endda fungere som en rumdeler i en åben grundplan. Øer anvendes effektivt gemme gryder og pander, skjule apparater eller endda udskifte et køkkenbord med bar siddepladser. Tilladt for korrekt arbejdsflow, Tillad 36 til 42 inches rundt på øen.

Arbejde trekant

Når du designer et køkken, skal du også overveje trekanten arbejde, eller hvordan komfur, vask og køleskab relaterer til hinanden. Afstanden mellem nogen af apparaterne bør være mellem 4 og 9 fod, og de tre afstande burde alt ikke mere end 26 fod. Efter disse retningslinjer vil placere alle vigtigste arbejdscentre inden for rækkevidde af kokken uden at være for trang.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com