Køkken & Dining Room Makeover ideer & Tips

February 11

Køkken & Dining Room Makeover ideer & Tips

Køkken og spisestue er begge primært funktionelle områder, men de kan også være stilfuld centre, der kan øge værdien af dit hjem. Især i køkkenet, makeovers, der omfatter nye gulve, hvidevarer, bordplader, vinduesafskærmning og maling behandlinger kan være en stor investering, men de hjælper med at opbygge egenkapital i dit hjem. Hvis du er på udkig efter måder at opdatere udseendet af dit køkken og spisestue, holde nogle design og forbedring tips i tankerne.

Design-ordningen

Din udsmykning stil kan guide udseendet af rummet. Nogle udsmykning ordninger er moderne, moderne, traditionelle, landlige, sommerhus eller eclectic. Det er vigtigt at bevare glat design flow fra værelse til værelse for at forene rum. Ser til magasiner, bøger og showrooms for design inspiration. Endnu et stykke stof eller et bestemt apparat, såsom en retro-stil køleskab eller en slanke rustfrit ovn, kan være kilden til din udsmykning stil valg. Du har måske allerede en design ordningen i sindet, men hvis ikke, det er muligt at finde en hoppe off point fra en af disse kilder.

Layouts

Når det kommer til at gøre over dit køkken, opretholde en funktionel arbejdsflow i rummet. Mens dit køkken kan være en stilfuld plads i dit hus, fungerer det også et formål som et sted at tilberede og servere fødevarer. Hvis du vil oprette et funktionelt arbejde zone i dit køkken, understrege trekanten"arbejde" i rummet. Denne trekant indeholder tre punkter: din vask, komfur og køleskab. Uanset om dit køkken er en kabys, L-formede, island køkken eller U-formet værelse, et arbejde trekant, der er fri for obstruktion fra point-to-point bør fastlægges.

Udsmykning

Uanset dit budget forbedrer nogle simple udsmykning straks udseendet af disse to værelser. Prøv en simpel frakke af maling, der forener de to rum og tilføjer et fersk kig til værelserne. Holde designfunktioner og tilbehør, såsom lysarmaturer, glarmestre, sengetøj og møbler stilarter konsekvent at skabe flow mellem køkken og spisestue. For eksempel, hvis dit køkken er industri-inspirerede, stick metal overflader til din spisestue bordplade i modsætning til et rustikt træ finish.

Renovering

En af de mest effektive måder at gøre dit køkken og spisestue dine behov er at renovere den. Dette kan være en vanskelig opgave, men det kan forbedre kvaliteten og anvendeligheden mellem disse to værelser. Hvis dit køkken er boxed fra spisestuen, skal du oprette et gennemslag på den tilsluttende væg, eller fjerne denne væg helt til at skabe en mere åben grundplan. Hvis dit køkken layout hæmmer din evne til at arbejde i rum, kan repositionering apparater for at oprette den korrekte fungerende trekant være en reel fordel at anvendeligheden af dette rum.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com