Køkken farve Guide Tips

June 28

Køkken farve Guide Tips

Ændre farven på et værelse er en af de nemmeste og mest overkommelige måder at indrette ethvert område af dit hjem, og i dit køkken det rigtige valg af farve eller farver kan stærkt påvirke dit humør, appetitten og energiniveauet. Mens hvide rester den øverste valg i køkkenet make-overs, farver hver skygge gør deres vej til madlavning rum over hele kloden. Overvej disse køkken farve guide tips til at gøre maling-vælger processen lidt nemmere.

Komplementærfarver

At vælge farver, der supplerer hinanden vil skabe en mere sammenhængende, harmonisk look i din madlavning plads. Hvis alt skal være en skygge, sikre malingen ser ens på forskellige overflader efter det drys, og at alle køkkenmaskiner og tilbehør er en lignende hue eller supplere farven pænt. Hvis du ønsker flere farver i dit køkken, vælge nuancer, der blander godt sammen og ser godt ud til dig. En kolorere hjul er et godt værktøj til dette, da det viser du relationer mellem forskellige farver og nuancer, såvel som dem, der supplerer og kontrast hinanden.

Belysning

De nationale køkken & Bad Association (NKBA) anbefaler, at du vælger nye farver til et køkken under de samme lysforhold du har derhjemme, som forskellige belysningssystemer ofte påvirker nuance af enhver farve du kan vælge. Du kan bruge spil af lys og skygger til din fordel, men ved hjælp af projektører og andre lysarmaturer til at fremhæve forskellige områder af farve i dit køkken. Farve kan også påvirke din visuelle opfattelse af et rum, som mørke farver gør værelserne ser mindre og mere intim, mens lysere nuancer et værelse ser rummelige og indbydende.

Stimulerende nuancer

Ifølge NKBA, visse farver kan påvirke din opfattelse af et rum, som igen kan påvirke dit humør, og hvordan du handler på dette område. I køkkenet, skal du vælge farver der ikke kun passer til din personlighed, men at stimulere dig så godt i din madlavning og spise plads. Nuancer af terracotta eller græskar orange kanal deres intensitet til at udløse lyster, mens cool grønne, blues og lilla tilskynde tilskuere til at slappe af og kan undertrykke sult. Blød og let gule er måske eneste sekund til hvid i køkken farvevalg, da denne farve er kendt for at løfte ånden og lysere humør.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com