Køkken farve ideer med venetiansk gips

December 2

Brug venetiansk gips er en ideel måde at dække op mangler eller forældede teksturer. Den teknik, som stammer fra Italien, giver vægge udseende af sten, men er en tidskrævende og ofte dyre proces. Materialet er lavet af en kombination af farvede kalksten og marmor støv og er normalt lagdelte på at give en glat eller ru udseende. Gips kommer i et bredt udvalg af farver, som er primært varme, rustikke toner ideel til en toscansk stil køkken.

Varme farver

Varme farver er blandt mest almindeligt anvendt i toscansk stil design og er blandt de mest udbredte toner for venetiansk gips. Nuancer af rød, gul og orange er alle medtaget i denne familie, som er et par dybe blues og indigo. Disse nuancer er ifølge farve psykologi, den mest mentalt stimulerende og energisk på farvehjulet. De skaber rum, der vækker varme, social aktivitet og ofte lykke. Når det bruges som væg farver, varme toner har tendens til at gøre værelser føler større og lysere. Selvom disse farver kan vises overvældende, er køkkenet en ideel plads da kabinetter og store apparater giver chancer til kontrast lysstyrke med mere neutrale farver. Mørkt træ kabinetter og rustfrit stål apparater giver kontrast og lidt af et moderne touch.

Beroligende farver

Beroligende toner er generelt natur-baseret og omfatter de fleste vand-tonet blues, mossy greens og lys grå. Disse toner er forskellige, vil fungere godt med de fleste udsmykning stilarter og er meget udbredt i gips. Mest cool farver er ideel til lyse eller mørke køkkener, er forenelige med lys eller mørk farvet kabinetter og vil arbejde med næsten enhver farve apparater. Disse farver fremme en mere beroligende, komfortable føler til et rum og kan kombineres med dristige farver eller neutrale at øge visuel interesse og tekstur.

Hvid

Hvid er en nuance udbredt i moderne hjem decor. Det er en fast bestanddel af minimalistisk design og er et ideelt valg for små køkkener eller dem med begrænset dagslys. Dens lys farve og reflekterende natur gør værelser føler større og lysere. Yderligere indstillinger er hvide derivater--herunder creme, æggeskal og vanille--der tilbyder subtile forskelle og undertoner af gul, blå eller pink. Hvid kan parret med næsten enhver kabinet eller apparatet farve, selvom nogle moderne køkken designere vil vælge fed kabinettet farver--især nuancer af rød, blå og gul - til at skabe blikfang til rummet.

Efterbehandling teknikker

Venetiansk gips er ideel til at skabe en sten eller stuk-lignende finish til at give en gammel verden føler i ethvert rum. Det kan også anvendes glat, hvilket giver fornemmelsen af sten uden omkostninger og vægt. Tone-on-tone middel anvender flere lag af samme farve. Programmet er gjort i flere tynde lag, som giver en smule dimension, selv om kun én farve bruges. Tofarvet programmer producere en endelige udseende ligner svamp teknik i maleriet. Et lag af den dominerende farve er sat og lov til at tørre før et andet lag i en anden farve anvendes over toppen. Denne effekt skaber blikfang og kan ske ved hjælp af enhver farvekombination. Tilslidningsprocedure med fine sandkorn sandpapir skaber en højpoleret look, mens anvender en topcoat beskytter gips fra skader, fugt og flisning.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com