Køkken farver der matcher med rustfrit stål

June 17

Rustfrit stål apparater og bordplader kan give dit køkken et slankt og moderne look. Fordi det har en grå tone, fungerer rustfrit stål normalt som en neutral nuance, som tillader dig at parre den med en bred vifte af farver. Afhængigt af det udseende, du foretrækker, kan du vælge en nuance, understreger den moderne look i rustfrit stål, eller parres med en farve, der giver en blødere, mere traditionelle udseende til dit køkken. Du kan endda vælge en farve, der hjælper balance stærk udseendet af din rustfrit ståloverflader så du kan vise andre funktioner i rummet.

Hvid

Som en neutral giver hvid en ideel baggrund for de fleste appliance farver og bordplade materialer. Med rustfrit stål giver hvid apparater eller køkkenbordet bliver omdrejningspunktet for rummet. Men fordi det er sådan en lys farve, kan det også hjælpe forstørre den lysere effekt af rustfrit stål reflekterende overflade. Hvis lyse hvidt er for skarp til dit køkken vægge, kan du prøve en creme eller beige farve. Disse nuancer er varmere end hvide, så de giver et blødere udseende på værelset. De varme toner også arbejde godt med rustfri overflader, fordi de kan neutralisere den kold, industriel føler, at rustfrit stål undertiden giver.

Blå-grå

Du kan parre rustfrit stål med grå vægge til en tone-on-tone look, men kombinationen kan være alt for trist for en travl rum som køkkenet. I stedet fremhæve de grå toner i din rustfrit stål køkken overflader med en blå-grå farve på væggene. De blå undertoner giver væggene en cool cast, der skaber en beroligende, fredelig fornemmelse for dit køkken. Blå-grå fungerer dog også godt med moderne udseendet af rustfrit stål fordi det ikke er en bløde pastel skygge. Du kan også vælge en lilla-grå farve hvis dit køkken har rustfrit ståloverflader, som kan lyse værelse mere effektivt end en blå-grå nuance.

Tan

Svarende til hvid, tan er normalt en neutral nuance, så det virker med de fleste farver og materialer. Men det er en attraktiv mulighed for et køkken med rustfrit ståloverflader, fordi det er mørkere end hvid og kan afbalancere de tungere udseendet af dine apparater eller bordplader. Som et resultat, er det en ideel vægfarve, hvis der er andre funktioner i rummet, som kabinetter, gulvbelægning og backsplash områder, du ønsker at tjene som køkkenets omdrejningspunkt, da rustfrit stål ikke vil stå som dramatisk mod de gyldenbrune vægge.

Rød

Fordi køkkenet er ofte den vigtigste samlingssted i et hjem, bør det have som hyggelige og indbydende en føler som muligt. At vælge en varm rød farve til væggene straks gør rummet føler mere indbydende fordi det neutraliserer de industriel føler af rustfrit stål. En rig rød farve giver imidlertid stadig et moderne look, der fungerer godt med moderne flair for rustfrit stål.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com