Køkken gardin ideer til et stort panoramavindue

October 9

Køkken gardin ideer til et stort panoramavindue

Fordi de er så store, kan panoramavinduer være en udfordring at dekorere, især når de er i et køkken. Billede windows kræver ofte lag af tynde og forhæng til at balancere deres størrelse, men fuldstændig og formelt forhæng er ikke noget du ønsker normalt i et køkken. Du har nogle smukke og relevante muligheder, dog.

Blonder gardin paneler

Blondegardiner er lyse, luftige og charmerende, som er en fælles udsmykning mål for køkkener. De Lad i masser af lys, men også beskyttelse af personlige oplysninger. Selv når et stort panoramavindue er klædt i simple blonder paneler, udseendet forbliver casual og charmerende og ser ikke alt for formelle eller tunge. Snørebånd med en hjemmerørt look, som bomuld Battenburg blonder eller hækling, er især relevant i et køkken. Binde dem af vejen med en smuk båndet, når du ønsker at nyde udsigten.

Fanen-top eller Tie-top paneler

Simpel paneler, at binde op på en gardinstang eller hænge på en stang med faner er en anden mulighed, der ikke vil overvælde et køkken eller ser alt for formelle. Tabs tilbyder en afslappet, enkle look, mens bånd er mere smuk og feminin, endnu stadig køkken og afslappet. Om du vælger udskriver, striber eller faste stoffer, simple stof som bomuld broadcloth, twill eller presenning arbejde godt. Bånd eller faner kan du nemt glide paneler af vejen når du ikke vil vinduet dækket.

Kapper eller gesimser med tynde

Fordi de dækker kun den øverste del af et vindue, tilbyder kapper og gesimser farven, mønster og blødhed af stof uden fuld, lange gardiner, der ikke kan være egnet til køkkener. Du kan hænge en valance eller gesims på egen hånd, eller brug sheers sammen med det at tilføje privatliv, men stadig holde samlet ser let og afslappet.

Cafe gardiner

Cafe gardiner bruges ofte på mindre vinduer, men der er ikke noget at stoppe dig fra pryder et panoramavindue med deres afslappede charme. Cafe gardiner er kort gardiner, der dækker kun nederst halvdel af et vindue. Den øverste halvdel kan stå åbent, eller du kan tilføje en matchende valance øverst at en midterste del af vinduet forbliver udækket, som giver lys i men dækker størstedelen af vinduet for beskyttelse af personlige oplysninger.

Plantage skodder med et stof Valance

Følge af Cafe gardiner ved at holde en midterste del af vinduet afsløret når du kombinerer plantage skodder med et stof valance. Installere plantage skodder, der dækker kun nederst halvdel af vinduet, og hænge en smuk stof valance øverst i vinduet. Stoffet tilføjer blødhed og mønster mens skodderne tilføje arkitektonisk interesse og lette kontrol og er nemt foldes væk fra vinduet, så du kan nyde udsigten.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com