Køkken granit flise køkkenbordet idéer

July 17

Køkken granit flise køkkenbordet idéer

Granitbordplader giver et holdbart arbejdsområde til køkkener og forbliver et populært valg for husejere. Uanset om du vælger granit fliser eller en enkelt plade af granit bordplade, er der en række muligheder for at indarbejde granit i dit køkken. Hvis en enkelt-slab granit bordplade er ude af din prisklasse, kan installere granit fliser selv spare en betydelig mængde af penge.

Drej en ulempe i en funktion

Fuger mellem fliser kan mindske din køkkenbordet tiltrækningskraft som injektionsmørtel opfanger snavs over tid. En fælles løsning matcher injektionsmørtel farve så tæt som muligt til den flise farve---en mørk grå granit med en mørk grå fugemasse. Omvendt, hvis du vil fremhæve kontrasten, tage den modsatte tilgang; bruge mørk grå granit fliser med en mursten røde injektionsmørtel. Med smaragd grøn granit fliser, bruge mørk blå injektionsmørtel.

Kontrasterende farver, matchende teksturer

Hvis du vælger kontrastfarver injektionsmørtel og granit fliser, overveje at matche deres teksturer. Injektionsmørtel vil have en mat finish; enten købe mat granit fliser eller har en marmor værftet finpudse dine fliser til en mat finish. Enten måde, forsegle din granit, og forsegle det mindst en gang om året. En vin-spill på ulukkede granit, vil poleret eller mat, efterlade et pletten. Hvis du pletten en mat finish, kan du normalt gendanne det med en relativt billig tilfældige orbital eller afslutte elektriske sander og et par ark af 600 sandkorn sandpapir.

Gå med gitter

Typisk, bordplader er 25-1/4 inches eller 25-1/2 inches dyb (dybde af dine apparater), men fliser kommer som 6-, 12-, 18 - eller 24-tommers firkanter. Med en 25-1/2 tomme dyb counter, kan du angive flisen mod en 3/4-inch backsplash og så slutte foran med en 3/4-inch bred hårdttræ trim. For en 25-1/4 tommer dyb counter, gøre forkant trim 1/2-inch bred i stedet.

Tilføje en granit flise Backsplash

Overveje at slippe af med den sædvanlige 4-tommer backsplash---mad stænk og væsker ramte ofte sårbare 14-tommer malet væggen ovenover. I stedet installere en fuld 18-tommer høj ryg-splash klip fra de samme 24-tommer granit firkanter du bruges til tælleren, giver en slidstærk og let at rengøre overfladen, der svarer til køkkenbordet.

Ingen fuger på alle

Med 24-tommer granit fliser, der strækker sig over den fulde dybde af tælleren, bør du overveje at slippe af med injektionsmørtel detaljen helt, og matchende sømmene i stedet. Resultatet ligner en granit slab bordplade.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com