Køkken gulvbelægning rådgivning

October 16

Køkken gulvbelægning rådgivning

Få rådgivning på dit køkken Gulvbelægning er vigtigt for et par grunde. For det første er et dyrt køb. Selv når du vælger beskeden gulvbelægning vil det koste en hel del. Andet, når det er installeret vil du skal leve med det i lang tid. Så gør det forkerte valg kan være dyrt og hjerteskærende.I sidste ende, at vælge den rigtige gulvbelægning bør være baseret på din livsstil, og hvordan du bruger dit køkken. Her er nogle tips til at hjælpe dig med at vælge den rigtige køkken gulvbelægning til dit hjem.

Brug og stil

Der er så mange valg til køkken gulve, så prøv at indsnævre dem baseret på hvor meget du bruger dit køkken og at matche dine, eller din families, livsstil. Hvis du har en stor familie og dit køkken er krumtappen i huset, skal din køkkengulvet til at stå til høj trafik og udslip. Men hvis der er blot to af jer derefter holdbarhed for sal er en masse mindre vigtigt.Du vil også ønsker at matche gulvbelægning med udseendet af køkkenet, især bordplader og frysere, fordi det kan hjælpe med at samle plads. Hvis dit køkken har et land ser til det, kan træ ser bedst. Derfra vil du nødt til at vælge mellem trægulve, manipuleret træ og laminat. Selvom der er mange farver og typer af træ, hjælper det til at udelukke andre materialer.

Gulvbelægning valg

I fortiden, var ikke trægulve anbefales til køkkener på grund af faren for gulvet gennemvædning op spild og fugt, får det til at fordreje eller rådne. I dag, dog er der mange trægulve produkter fremstillet med en finish, når korrekt vedligeholdt, fungerer godt i køkkener.En laminat produkt er ikke den bedste mulighed for travle køkken, fordi det kræver umiddelbar, omhyggelig oprydning til at beskytte det, så holde med løvtræ, der har en urethan eller lignende finish på dem.Hvis du vil have udseende af træ uden vedligeholdelse, kan du overveje keramiske fliser eller vinyl planker. Keramiske fliser, der ligner træ planker kommer i flere forskellige farver, så du kan matche det til enhver indretning. Keramiske fliser er naturligvis et fantastisk valg for dit køkken uanset hvad stil du vælger, da det er let at rengøre og vedligeholde og vil overleve de fleste boligejere. Udover keramiske fliser, kunne du overveje travertin, sten eller skifer fliser, som de alle gør holdbare og smukke køkken gulve.Vinylgulve er et populært valg til køkkener fordi det er uigennemtrængelig for vand, kan lægges i ét stykke eller fliser, og er nemme at vedligeholde. Det er også en af de mindst dyre og nemme at installere gulvbelægning optioner til køkkener og findes i hundredvis af designs og farver.Linoleum er også et fælles køkken gulvbelægning materiale, og som vinyl kommer i mange mønstre og farver og er uigennemtrængelig for vand, men det pletten. Mens det er lidt dyrt det anses en grøn gulve og kan købes i ark eller fliser.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com