Køkken halvøen ideer

December 25

Køkken halvøen ideer

Køkken halvøer ligner køkken øer. De tilføjer ekstra opbevaring og tilberedning overflader samt spise områder. Halvøen køkken er forskellig fra en ø, fordi det ikke står alene. Det er knyttet til tælleren på den ene side og strækker sig ud. Et køkken halvø kan være en praktisk og smuk tilføjelse til ethvert hjem.

Counter læbe

Lip på en halvø, køkken er, hvordan counter-top strækker sig ud, så afføringen eller stole kan være placeret nedenunder gør en spiseplads. At have en counter-top læbe udvider spiseplads i køkkenet og giver et uformelt samlingssted for venner og familie. Nogle mindre køkkener har dog ikke plads til læbe. Det kan forlænge alt for langt ud og forstyrrer indgangen måder eller trafikken. Sæderne kan også komme i vejen så planen omhyggeligt.

Funktionelle halvøer

Nogle køkken halvøer simpelthen give ekstra bordplads for familien. Eller de giver et ekstra spise område. Imidlertid ved at tilføje en opvaskemaskine nedenunder eller et hul i toppen, kan de laves om til en funktionel forberedelse område for en travl kok. Hullet vil tillade skrald eller kompost at blive fejet ind i en ventende beholder i skabet nedenunder.

Kabinetter

Køkken halvøer har normalt køkkenskabe inde i dem, men nogle køkkener har også kabinetter over halvøen. Dette kan tage en åben planløsning hjemme men kan tilføje nødvendige lagerplads, især i et lille køkken.

Planen for pladsen

Når du planlægger en køkken halvø, Sørg for der er nok plads til folk inde området madlavning og forberedelse. I modsætning til en ø er der kun én vej ind og ud. Hvis din familie er stor, vil du sørge for der er nok plads til folk til at flytte ind og ud og gøre deres job i køkkenet. Der bør også være tilstrækkelig plads til at bevæge sig omkring slutningen af halvøen. Planlægge din plads til at give mulighed for masser af plads omkring halvøen.

To-niveau halvøer

At have en halvø med en hævet spise området er en mulighed. Ved at hæve ydersiden af halvøen du give diners et område at spise det er adskilt fra området forberedelse. Du kan også bruge højere afføring. Spisesalen kan også sænkes som kan være en stor mulighed for familier med børn eller folk, der foretrækker at bruge stole eller regelmæssig afføring over højere siddepladser.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com