Køkken Hardware ideer

September 27

Køkken Hardware ideer

Når renovering eller ombygning køkken, hver detalje tæller — herunder de små. Din første prioriteter, selvfølgelig, kan omfatte dramatiske ændringer som du installerer nye apparater, re fliser på gulvet og male væggene. Dog, med udsigt over små detaljer, ligesom køkkenets hardware kan underminere de store ændringer du har planlagt. Gamle, rustne eller ellers sjuskede hardware kan ødelægge udseendet af et køkken, så overvej dine muligheder for udskiftning eller opgradering af hvad du allerede har.

Arkitektur

Overveje arkitekturen i rummet som du vælge hardware, især hvis du bor i et ældre hus. Visse stilarter af hardware er mere passende for visse typer af arkitektur, og hardware, der ikke matcher skabene kan kollidere. I nogle situationer, du har et vist spillerum, og kun et trænet øje kan mærke, at din skuffen trækker er bedre egnet til en art deco-køkken, mens din frysere er et kolonialt design. Tynd, rustfrit stål håndtag er passende for et slankt og moderne look, mens stål greb er lidt mere classic. Klart glas eller plastik hardware er hip og energiske og fungerer godt med lyse, farverige køkkener. Fed valg, dog, kan begrænse videresalg appellen af køkkenet-jern og bronze er mere universelt tiltalende valg.

Utraditionel Hardware

Hardwaren køkken behøver ikke at være simple skuffen trækker og kabinet håndtag. Det kan også være en måde at modernisere dit køkken eller at udtrykke din egen kunstfærdighed. Usynlig køkken hardware, for eksempel, sparer dig besværet med at vælge hardware baseret på dens æstetiske værdi – det kan kræve en ekstra investeringer, selv om. Usynlig hardware gør det muligt at åbne skabslåger med en fjederbelastede hængslet, således at når du trykker på døren, det popper åbne. Installation af denne type hardware kan være dyrt, selv. Hvis dine skabslåger allerede har traditionelle hardware, ville blot fjerner det forlade grimme huller. Planlægning for usynlig hardware kan medføre installere nye skabslåger.

Også overveje at installere hardware, der ikke er faktisk hardware. Små keramiske fliser, for eksempel, kan knyttes til et skab dør for at fungere som et håndtag – du kan skal vedhæfte større fliser på toppen af små, dog således at du er i stand til at greb den og trække åbent skab døren. Eksperimentere med forskellige farver og mønstre for en virkelig enestående køkken.

Interiør

Husk at køkken hardware er ikke begrænset til de udvendige dekorationer – det omfatter praktisk og usete aspekter af rummet. Skuffe dias, for eksempel, kan blive fejljusteret gennem årene og kræve erstatning. Træ dias skal måske erstattes af glattere, metal dias. Billige hængsler kan ikke modstå tidens eller vægten af tungere og højere kvalitet skabslåger. Når du gennemgår den hardware, der skal erstattes i dit køkken, test hver skuffe og skab til funktionalitet, ikke bare udseende.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com