Køkken idéer med mahogni kabinetter

April 29

Køkken idéer med mahogni kabinetter

Mahogni er en high-end valg af træ til fine køkken kabinet. Mahogni-træet vokser i naturlige regnskove som et stort udhæng træ, at nå til 150 fod med kufferter af 6 fod i diameter, ifølge TropicalHardwoods.com. Fordi det er i høj efterspørgsel, bliver mahogni træ mere og mere svært at finde. Træ af en mahogni træ aldre til en dyb rød eller rødbrun farve og bruges til fine møbler, klaverer og kabinet. Dekorere et køkken med mahogni kabinetter kan være en vanskelig opgave, fordi træet er sådan en mørk farve.

Mahogni kabinetter

Mens mahogni er generelt dyrere end andre træsorter, der anvendes til kabinetter som eg eller fyrretræ, er mange mennesker villige til at betale den ekstra omkostning for at høste fordelene af denne høj kvalitet træ. Mahogni kan poleres til en glans og er en slidstærk træ, der ikke viser en stor mængde af slid og ælde. Kabinetter lavet af dette materiale, kan let rengøres med en blød klud dyppet i eddike og varmt vand.

Gulvbelægning

For køkken gulvbelægning, der går godt med mahogni kabinet, har du to valgmuligheder. Du kan enten bruge blege nuancer til en fed kontrast, eller du kan bruge en farve som supplement til kabinetterne. Lyse farver på gulvet som hvide, off-white og bleg gul gøre mørke skabene pop ved at give en stærk kontrast. Dette look gør skabene et knudepunkt i dit køkken. For et mere ensartet udseende, skal du bruge en farve på gulvet som sage green, der går godt med rødbrun kabinetter og tilføjer visuelle interesse, men er ikke så skarp som en lys farve.

Bordplader

Bordplader i jordfarver med granat pletter supplere de mørk rødbrun mahogni kabinetter. Ved hjælp af jordfarver med mørke kabinetter skaber et samlet look til køkkenet. For en mere usædvanlig farvekombination, så prøv grøn granitten, selvom de kan være en smule dyrere.

Vægfarve

Når det kommer til at vælge væg farver til at gå med mahogni kabinet, kan du holde med jordfarver fortsat en ensartet look eller bruge lysere nuancer for at skabe kontrast. Som med gulve, mange nuancer af grønt eller bleg gul arbejde godt med mørk mahogni kabinetter. Tage ordet farve og bordplader i betragtning når du foretager en beslutning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com