Køkken ideer til en Bar afføring væg

July 18

Køkken ideer til en Bar afføring væg

At have en Spis-in-området køkken giver et ideelt sted til afslappede måltider og snacks. En morgenmadsbar er en af de nemmeste spiselokaler oprette da du behøver kun en køkkenbordet og bar afføring. Men hvis du ønsker en klar fornemmelse for din spiseplads, det hjælper til at skelne mellem væggen bag din morgenmadsbar fra resten af rummet. Du kan dekorere væggen på flere forskellige måder alt efter hvor fed eller subtile et kig du ville gerne, men sørg for at vælge et design, der komplementerer resten af køkkenet til et ensartet udseende.

Fed farve

Du kan oprette en særskilt område for din morgenmadsbar ved at male væggen bag i en skygge at kontraster med andre væggene i rummet. Hvis dit køkken vægge er en bleg, neutral nuance som hvid, creme eller tan, prøv en fed, rig nuance til væggen bag din bar. Rød er en ideel løsning, fordi det skaber en varm og hyggelig stemning og stimulerer appetitten. Alternativt kan du prøve en gylden nuance for at lysne rum eller en kobolt blå til at skabe en fredelig stedet for din morgenkaffe. Terra cotta, blomme og salvie er også attraktive muligheder.

Faux Finish

Samtidig tilføjer farve er den nemmeste måde at gøre væggen bag dit køkken bar skiller sig ud, kan du også bruge tekstur til at oprette en særskilt look for området. Maleri på væggen med en faux finish er en hurtig og nem måde at tilføje dimension til væggen med intet andet end maling. Du kan vælge fra en bred vifte af faux finish teknikker, men to af de mest almindelige ragging og sponging, som indebærer anvendelse af maling på væggen med en klud eller svamp til at oprette en tekstureret finish. Bruge enhver farve for din faux finish, men for de mest subtile look, bruge den samme farve som resten af dit køkken vægge. Vælge en kontrasterende farve hvis du ønsker en fed, dramatisk look.

Træpaneler

Hvis du foretrækker en rustik look til din morgenmadsbar, er træpaneler en ideel mulighed for væggen bag den. Paneler tilføjer en varm look, der fungerer godt med en jorden tone farvepalet. For de mest barske look, forlade paneler med en farves finish, der giver mulighed for dens naturlige korn til at vise gennem. Men for et land look, bruge beadboard paneler og male det med en sprød hvid skygge at give køkkenet en lys, luftig fornemmelse. Du kan parre det med striber eller ternet puder på taburetter til at fuldende look.

Metal fliser

For en fed, moderne udseende, overveje at tilføje metal fliser på væggen bag dit køkken bar. Metallets overflade reflekterer lys, så det er en ideel mulighed, hvis du vil gøre dit køkken føler lysere og mere rummelige. Du kan bruge pressede tin fliser, der har en dekorativ mønster præget på dem eller går til en mere industrielle look med ribbede metal paneler. Metal fliser arbejde bedst, når andre væggene er hvide, men du kan bruge lyse nuancer som rød, blå eller gul som accenter i hele køkkenet til at lysne plads yderligere.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com