Køkken kabinet farve ideer til sort fedtsten & rustfrit stål apparater

November 3

Køkken kabinet farve ideer til sort fedtsten & rustfrit stål apparater

Supplement sprød udseendet af rustfrit stål apparater og sort fedtsten tællere med en række af kabinettet farver at personliggøre dit køkken. Vælge lyse træsorter til en hjemlig atmosfære eller mørke, rige skoven til et elegant touch. Farvestrålende kabinetter i utraditionelle mønstre og forkerte design skabe en ungdommelig køkken, der balancerer minimalisme af stål apparater og sort bordplader.

Klassisk hvid og moderne sort

Sprøde hvide kabinetter skaber stærk kontrast med sort bordplader og danne et tidløst trendy farvepalet. Accent hvid kabinetter med sort eller grå trim og rustfrit stål drejeknapper og trækker for ensartet stil, og fortsætte tendensen med grå og hvide tekstiler og indretning.

Sort er alt andet end grundlæggende, når parret med stål apparater, og den smarte stil af sort bordplader med sort kabinetter skaber en åben palet for små apparater, såsom brødristere eller blendere, samt viskestykker, gardiner og kabinet trækker. Supplere en all-sort køkken med røde små apparater og røde dichroic glas eller keramik kabinet trækker.

Dristige farver

Kontrast enkel sort og rustfrit stål med levende nuancer af kobolt blå, tangerine, elektriske lime eller sprød æble grøn. Male hver kabinet en anden farve til en boheme stemning, eller give hvert kabinet samme grundfarven og accent med stenciled mønstre eller frihånd design. Vintage smykker forvandlet til kabinet trækker tilføje en retro touch til rummet, og vintage tekstiler eller apparater parret med lyse sol fangere komplet det dristige og venlige æstetiske.

Lyse træsorter

Aske, birk, hickory og ahorn er eksempler på lyse træsorter, at bringe en varm, rustikke fornemmelse at køkkener med sort tællere og stål apparater. Spånplade med imiteret træ finér kan give følelsen af rige kabinetter uden bekostning. Supplere de træ toner med tekstiler og apparater i nuancer af appelsiner, røde og gule farver. Kabinettet trækker i nyhed figurer, såsom Sole eller tusindfryd, fortsat land følelse og tilføje prikken over i'et.

Mørke træsorter

Dyb, fyldig træsorter som eg eller teak tilføje professionel polsk til et køkken med stål apparater og sort tællere. Brug pletter og finerer over billigere woods at give den samme virkning i køkkenet, og fuldføre æstetiske med små apparater i nuancer af grå eller chrome, parret med sengetøj i overdådige tekstiler og farver som salvie grøn, sennep gul og støvede violet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com