Køkken keramisk flise Backsplash ideer

January 20

Køkken keramisk flise Backsplash ideer

Et køkken backsplash, væg overflade placeret over ovnen, kan være både funktionelt og stilfuldt. Backsplash fangster mad og væske, der kan splatter og forlade utiltrækkende pletter på andre køkken vægflader, og det kan også være en smart designelement. Keramiske fliser er en populær, budget-venlige mulighed for et køkken backsplash på grund af sin alsidighed.

Sal Inspiration

Hvis du har en keramisk tile køkkengulvet, bruge en ens farve og mønster til din backsplash. Matchende farver og mønstre på væggene og gulvet til at skabe en sammenhængende design. Hvis du arbejder med en travl mønster eller usædvanlig lyse farvede flise, anvende backsplash bag området stovetop, og bruge en solid, kedelig tekstur som rustfrit stål til at dække resten af væggene i dit køkken. Dette hjælper til at blødgøre de teksturer og toner i dit design.

Vægmaleri

Oprette et vægmaleri, ved hjælp af keramiske fliser på din backsplash til at tilføje en kunstnerisk touch til dit køkken. Standard flise vægmaleri pakke kommer med en række store firkanter, der udgør den vægmaleri billede og stykker af accent flise forsynet med det samme tema som vægmaleri. Et vægmaleri flise backsplash, dog, fungerer muligvis ikke, hvis du er på et stramt budget som omkostninger per kvadratfod er op til 10 gange prisen på traditionelle keramiske fliser.

Malede Stencil Backsplash

Hvis du vil oprette din egen stenciled accent fliser, Køb akryl maling, klart glas væske, pensler og stencils. Placer stencil design over en ufærdige stykke af keramiske fliser. Fyld i stencilen med dine ønskede farver ved hjælp af pensel. Afslutte flise med klare ruder væske og fastsat det tørre. Når din flise stykker er tørre, er de klar til at blive monteret på din backsplash.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com