Køkken Layout Basics med en halvø

April 1

Køkken Layout Basics med en halvø

Mens der er flere effektive layout til dit køkken, tilbyder en halvø-stil plantegning alsidighed og bekvemmelighed. Featuring en åben sektion kabinet, kendt som en halvø, har layoutet typisk en G-form, der kan arbejde for en lille eller stor plads. Men hvis du er ved at designe et køkken med en halvø layout, der er et par grundlæggende tips til at huske på at sikre, at du vind med den mest effektive plantegning til dit space.

Opretholde trekanten

I ethvert køkken layout sikrer oprettelse af en veltilrettelagt 'arbejde trekant' den mest effektive plantegning for rummet. Trekanten arbejde refererer til arrangement af komfur, vask og køleskab, som skal placeres tæt nok på hinanden, kan du nemmere flytte fra den ene til den anden. I et køkken med en halvø layout er der flere muligheder for en effektiv arbejde trekant. Halvøen kan huse en af komponenterne, mens de andre to sættes op på væggen overfor det. Du kan også placere et af elementerne på halvøen, en anden på væggen vinkelret på halvøen og den anden på den modsatte væg.

Tænke over tilslutninger

Hvis du bruger din halvø til hus din vask eller et område som en del af trekanten arbejde, skal du overveje kravene af disse funktioner. Din halvøen skal have nødvendig VVS-tilslutninger, hvis du planlægger at placere din vask i det. For at huse en kogeplade eller vifte, skal halvøen have en tilstrækkelig tilslutning til ventilation. Du skal muligvis justere plantegningen for at tage højde for disse tilslutninger, eller trekanten arbejde kan være afbrudt.

Maksimere lagerplads

En af fordelene ved en halvø layout er, at det giver mulighed for ekstra opbevaringsrum, som er normalt på en præmie i et køkken. Mens det kan forekomme at du medtage kabinetter i bunden af din halvø, kan du maksimere lagerplads ved herunder kabinetter over det så godt. Loftet hang kabinetter kan fordoble din halvøen lagerplads, og er en særdeles effektiv mulighed i et mindre køkken. Sådanne partnerskaber kan dog undertiden tæt i køkkenet og gøre det føler, der afgrænses. Omfatte en cut-gennem til det tilstødende rum til åbne køkkenet og give det en bredere føler.

Overveje benplads

En anden fordel ved en halvø layout er, at du kan bruge halvøen som spiseplads i dit køkken. Du kan nemt gøre det til en morgenmadsbar ved at placere afføring på udvendige side af halvøen. Men for at sikre den mest komfortable siddepladser, overveje benplads, når designe den halvø køkkenbordet. Der bør være mindst en 9-tommers udhæng, så gæsterne kan sidde komfortabelt ved skranken, når de spiser.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com