Køkken morgenmadsbar ideer

December 17

Køkken morgenmadsbar ideer

Morgenmadsbar er en praktisk supplement til et moderne køkken på grund af sin alsidighed. Som navnet antyder, en morgenmadsbar kan bruges til morgenmad og andre måltider, men det kan også være praktisk til fester, holdt de forskellige småretter og drinks. Det kan også tjene som et godt sted for familie eller husstandsmedlem medlemmer til at samles til hjemmearbejde eller samtale som et måltid er parat.

Portable morgenmad Bar

Hvis du ikke allerede har en ø eller morgenmad bar i dit køkken, kan en bærbar morgenmad bar ø--det er--en med hjul, være et billigere alternativ til at trække op fliser eller anden gulvbelægning til at tilføje en ø. Du kan også flytte linjen omkring køkkenet så det kan være mere nyttigt, når du er madlavning.

Slagter blok Bar

Hvis du ønsker dit køkken til at synes mere varm og indbydende, ændre tingene op og vælge slagteren blok, en træbordplade overflade, for din bar. Dette vil gøre bar har en mere tabel-lignende udseende.

Forskudt plan Bar

En forskudt plan morgenmadsbar giver mulighed for to forskellige områder: en fødevarer forberedelse område og en spiseplads. Om fødevarer forberedelse område er højere eller lavere i de to afsnit er op til personlig præference. En højere spise området kan tjene som et skjold til området fødevarer forberedelse, skjuler en rodet udseende bordplade fra andre områder uden for køkkenet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com