Køkken mur Design Idéer

April 25

Den vigtigste fokus i køkken design er typisk gulve, bordplader og kabinetter. Designe vægge er ofte overset. En velvalgte væg design kan tjene som et kunstværk, der inspirerer dig til at koge op den bedste slags måltider for hele familien. I forhold til resten af køkkenet, er det billigere at designe vægge. Dette giver mulighed for mere kreativ frihedsrettigheder og rum til at eksperimentere med mønstre og farver.

Tapet

Mange husejere foretrækker ikke at bruge tapet på grund af besværet, det er at tage. Tapetet i køkkenet kan også gøre det ser dateret. Tapet kan binde i alle farver af køkkenet. Tilføje tapet til kun én væg i køkkenet til et moderne look. Hvis du vil have en mere moderne føler, finde en tapet med store print eller et grafisk mønster. Bor hos den moderne look, mange vælger tapet, der er sort og hvid eller sort og grå.

Metal og kobber

Metal backsplashes i køkkenet kan binde i apparaterne. Hvis din udsmykning budget er lavt, kan tag blinkende give udseendet af rustfrit stål; dog kan det ikke holde og ægte rustfrit stål. Inddækning er halv pris, men desværre du får, hvad du har betalt. Der er også visse fliser, der kan give udseendet af rustfrit stål. Mix og match forskellige finish til at tilføje et unikt look. Eksempelvis finde en flise med en skinnende finish og bland det med en mat finish til at skabe en Harlekin look.

Tilføje lidt farve og varme med en kobber backsplash. Kobber vil patina eller oxidere over tid, som tilføjer i ekstra farver og giver køkkenet et alderen udseende. Par granitbordplader, der har pletter af orange i det med kobber og cherry-farvet kabinetter for en toscanske gammeldags udseende.

Kalkmalerier

Vægmalerier kan træde i stedet for dekorative fliser. Gå til en mere elegant vægmaleri og forlade sky malerier til børn værelse og børnehave. For en toscansk stemning, ville en fresco vægmaleri arbejde. Prøv at male en serie af udsmykkede rammer i grundlæggende sort med en scene inde at give illusionen af en faktiske maleri. Du kunne tage et billede og gøre det ligner et vindue med en udendørs tema malet indeni. For en mere brugerdefineret føler, Lej en projektor og spore billede på væggen.

Væg-klistermærker

Væg klistermærker er en let væg design. Mange af disse grafik arbejde godt sammen med traditionelle og moderne køkken indretning. Afhængig af køkkenets tema, kan du placere en kaffe cup decal nær kaffemaskinen eller placere billeder af cut grøntsager i nærheden af et skærebord. Eller hold det simpelt med plante eller blomst decals. Vær ikke bange for at have det sjovt med det ved at tilføje en hund eller kat klistermærker nær tabel eller døren tæt på gulvet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com