Køkken Nook Color Idéer

September 25

Køkken Nook Color Idéer

Hvis du er heldig at have en Spis-in køkken, har du flere muligheder at designe dit køkken krog til at være en hyggelige omgivelser til morgenmad eller frokost. De farver, du vælger spiller en stor rolle i fastlæggelsen af stemningen i rummet. Du kan bringe farve til dit køkken nook gennem væg maling, puder, møbler samt det tilbehør, du vælger til rummet.

Køkken krog vægfarve

Den mest oplagte måde at bringe farve i dit køkken krog er at ændre vægfarven. Varme farver som gul eller græskar er munter valg for en køkken krog. Andre populære valg omfatte salvie grøn for dens beroligende virkninger og hvid eller creme til en ren, lyse look.

Farve har vist sig for at påvirke din appetit. Hvis du har et par ekstra pounds til at tabe, overveje maleri dit køkken nook blå, som er dokumenteret, for at undertrykke appetit. Orange og røde, på den anden side intensivere det.

Køkken krog puder

En populær mulighed for morgenmad kroge er indbygget siddepladser, diner-stil. Du skal vælge puder til din banket siddepladser. Eller måske du foretrækker café-stil metal stole, som også kræver puder. Puder er en anden mulighed for at indføre farve ind i dit køkken krog. At vælge en farve til puder, forsøg ikke at direkte matche vægfarve, men hellere vælge en komplementære farve. Du kan også overveje et mønster for dine puder.

For eksempel, hvis du følger en fransk landstil, kan du male væggene gule og vælge en blå og hvid blomstermotiver udskrive til puder. Hvis du går til en mere moderne look, kan du vælge en varm orange for væggene med lyse blå solid puder.

Køkken krog møbler

En anden måde at bringe farve til dit køkken krog er at vælge utraditionel møbler. En mosaik flise tabel er en måde at tilføje personlighed til dit køkken krog, og du kan endda lave det selv. Hvis DIY ikke er din stil, skal du vælge et smukt malede træ eller plast bord og koordinerende stole. Vær ikke bange for at gå fed; et køkken krog er et sted at få din kaffe i morgen og forberede din dag, så stimulerende farver er et passende valg.

Køkken krog tilbehør

Din morgenmad nook design kommer sammen, når du vælger det rigtige tilbehør. Tilføj en punch af farve ved at angive tabellen med en vase af friske blomster. Hvis du foretrækker en mere moderne look, arrangere grønne æbler eller limes i en metal skål. Dække en gammel eller slidt bord med en lys, mønstrede dug (kontrolleret er klassisk), eller forstærke en ny tabel med naturlige bambus placeringer for et strejf af tekstur.

Andre overvejelser

Dit køkken nook bør være en varm, hyggeligt sted, du kan nyde din morgenkaffe og papir eller hvad rituelle du foretrækker. Din tilgang til sin indretning kan afhænge af udformningen af dit køkken og forbindelsen mellem disse rum. Selvom dit køkken krog skal flyde godt med dit køkken design, bør du også tilføje hånd for at gøre det en særlige, private rum. Hvorvidt din smag spænder fra traditionel til moderne, skal farverne i dit køkken nook afspejler din stil.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com