Køkken renovering idéer

October 12

At have din ideelle køkken behøver ikke at være en drøm. Det er ligegyldigt hvor stor eller lille en plads du har, kan du foretage en funktionel og effektiv køkken, som også er smuk og indbydende. Ved renovering, tænke på design layoutet samt det udseende, som afspejler hjertet af dit hjem - dit køkken.

Layout

De fleste køkken design start med en "arbejde trekant," at holde køleskab, vask og madlavning område afstemt i en trekant. Ved at holde hver af disse på sine egne separate væg eller sektion, har du rigelig plads at arbejde på stationen mens adgang til andre områder på en effektiv måde.

Din trekant kan afhænge af den størrelse og køkken plads tildelt i dit hjem. Der er fire grundlæggende køkken layouts: one-væg køkken, galley køkken, L-form køkken og U-form køkken. One-væg køkkenet er ikke meget effektiv på grund af manglende plads. Kabyssen køkkenet kører på parallelle vægge, som kan lette bevæger sig fra station til station. L-formet åbner køkken til resten af hjemmet, og U-form giver alsidighed med ekspansiv tællere for mange arbejdsområder.

Kabinetter

Skabene du vælger kan give køkken varme, lysstyrke og gøre et mindre rum synes større. Hvis du har et lille køkken, må ikke antage, skal du placere en vinduet over vasken. Mens dette er en nice feature til at give naturligt lys, kan du ønsker at plads for ekstra kabinet og opbevaring.

Deep farvede skoven som kirsebær og palisander er fantastisk til store køkkener, der ikke vil blive overvældet og formørket af de rige dybe farver af træ. Let færdige eller lakeret eg og fyrretræ er robust woods, der kan bidrage til at gøre en mindre køkken synes mindre rodet. Kan du bruge glasdøre eller fronter på kabinetter til at give et mere moderne look. Belysning forsænket under kabinetter kan også give ekstra lys kilder til arbejdsområder og gøre rummet mere indbydende.

Bordplader

Dine valg i bordplader varierer i pris og holdbarhed samt udseendet de giver til dit køkken. Corian er et syntetisk køkkenbordet, der er relativt holdbar, kommer i mange farver og er billig. Du kan også vælge keramiske fliser eller marmor, som giver mulighed for mange designmønstre. Flise er billigere end at oprette en brugerdefineret stykke bordplade af granit eller marmor. Hvis du er på udkig efter et sammenhængende ark med et mere moderne look, prøve rustfrit stål eller beton. Træ blokke er også meget holdbare og ser fantastisk på køkkenborde.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com