Køkken reoler ideer

September 8

Køkken reoler ideer

Picking reoler til et køkken handler om mere end blot udvælge nogle kabinettet farver. Der er et par forskellige ruter, som du kan tage, som vil påvirke den overordnede æstetik og nytten af dit køkken, fra ekstra hylder skjules i en lodret hjørne til en svævende hylde føjes til en åben væg.

Åbne reoler

Åbne reoler kan du sætte de elementer, du vil typisk holde i kabinetter på displayet. Dette kan være en potentielt god eller dårlig funktion, afhængigt af de emner, du beslutter dig for at gemme på hylderne. For at skabe en sammenhængende udseende uden at skulle bruge tid hver dag, at alt ser bare så kun gemme elementer, der er i god stand, og en lignende farveskema på de åbne hylder. Gemme en tilhugget retter et andet sted. Opbevares tørt gods i købte beholdere i stedet for i deres originale æsker.

Glas Front frysere

Glas front frysere kombinere ordenssans af regelmæssige kabinetter med luftige udseendet af åbne hylder. Vælg matteret glas kabinet fronter for elementer, som du vil foretrække at skjule, såsom farvestrålende dåser og korn-kasser eller forkert krus. Bruge klart glas kabinet fronter for emner du gerne vil have udstillet eller være umiddelbart genkendelige for besøgende, som stilk og fod. Overvej at installere små lys for elementer du skal fremvise bag glasset.

Corner hylder

Hvis du har en lille mængde af åbne væg ud for allerede eksisterende kabinetter, sætte den til at bruge ved at installere et par hjørne hylder. Mens hver hylde ikke vil sandsynligvis tilføje meget ved lagring, er de perfekte til opbevaring af varer, du vil have meget tæt ved hånden, som et par favorit kogebøger eller krukker eller sukker og sukker erstatning til morgenkaffen.

Lodret Pullouts

Lodret pullouts kombinerer bedst fra køkken hylder og køkken skuffer, fordi de er væsentlige begge på én gang. Gemt mellem kabinetter eller ved siden af et køleskab, pullouts er høje, tynde skuffer der trække til at afsløre rækker af hylder. Meget smalle pullouts er perfekt til krydderier, dåser og krydderier, mens bredere sorter fungerer godt for større dåser og butikker af tørvarer som ris, mel eller tørre bønner.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com