Køkken skab design

July 2

Køkken skab design

Skabene tage sandsynligvis det meste af vægplads i dit køkken. De er dyre at erstatte, men du kan gå grøn (og gemme nogle grønne) ved lakering din eksisterende kabinetter. Selvfølgelig, det måske mig tid til at ændre den overordnede stil og form af din frysere, der er en større virksomhed. For at spare penge og samtidig skabe et brændpunkt for dit køkken, tænke på ved hjælp af mere omfattende kabinet design på blot et par af de overskabe.

Kabinet finish

Ændre finish af din fryser kan oprette et nyt tema i dit køkken. Prøv en robin egg blå maling til en lyse landkøkken. Sort skabene vil være mere moderne, mens hvid maling sticks med traditionel stil. Hvis du ikke kan beslutte, hvilke farver der skal bruge, kan du prøve en stribet effekt. Male tre lige striber i koordineringen af farver på en fladskærm dør for interesse. Opdele striber med en tynd strimmel af molding for at skjule kanterne af de forskellige farver.

Du kan refinish glas indsatse i din kabinetter for en moderne opdatering. Glas-front kabinetter tilføje lys til en plads, men din virksomhed kan også se præcis hvad der er i dine skabe. Bruge glas maling til at skabe en moderne frosted kabinet. Du kan også anvende den samme glas maling over en stencil. Når du fjerner stencilen, vil klart glas vise gennem en vintage tekstureret effekt.

Kabinet Trim

Hvis du har et fladt kabinet kan du tilføje støbning for at gøre det ser ud som en dyrere paneled kabinet. Bruge tykkere riflet molding for en mere omfattende kig. Hvis du ikke ønsker at gøre en masse spids nedskæringer, købe molding blokke. Disse blokke tilføje antik stil til køkkenskabe, og du kan placere dem i hvert hjørne af kabinettet. Riflet støbning vil så bare kræve et lige snit mod hver blok. Brug en del sort latex maling kombineret med en del vand til antik støbning. Fjern eventuelle ekstra sort maling med en klud, så den mørkere afslutte ophold i riller af trim.

Kabinet dekorationer

Du kan tilføje dekorationer til din eksisterende kabinetter til helt at ændre udseendet uden at sprænge dit budget. Skåret ud i midten af de skabslåger eller fjerne glas indsatse. Giv din frysere, et land ser ved hjælp af en vidjer indsatser, der minder om en kurv. Du kan male vidjer til en rustik føler eller lade materialet i sin naturlige farve for en natur-inspireret køkken.

Eller binde din skabene i din backsplash ved hjælp af en flise mosaik. Arranger tilhugget Kina stykker i midten af kabinettet. Injektionsmørtel farven kan være den samme farve som skabet for samhørighed.

Kabinet dekorationer kan også gøre dit skab ligne et land vindue. Brug små strimler af træ til at oprette en sprossede over glasmosaikker. Marmoreret glas også føjer tekstur og farve til den kabinet design.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com