Køkken skab opbevaring ideer

September 18

Det lader til, at uanset hvor mange skabe et køkken har, det altid føles som det har brug for mere. Problemet er ikke, hvor mange skabene er der, men hvordan de bliver brugt. Når du implementerer nogle kreative køkken skab opbevaring ideer du vil opdage, at du har mere plads end du troede.

Justerbare reoler

Mange mennesker vil simpelthen brug hylderne i deres skabe, som de blev installeret. De fleste skabene kommer nu med justerbare hylder. Hvis du gør brug af denne funktion, du vil spare dig selv en masse besvær senere ned ad vejen, når de forsøger at finde ud af hvor du kan gemme ting. Du kan have til at købe ekstra hylder til dine skabe men den lille investering er det værd.

Altid stak lignende mellemstore elementer på samme hylde. Dette er den bedste måde at arbejde i så mange hylder som muligt. Hvis der er en masse gratis plads i mellem din hylder, gør du ikke det meste ud af din lagerplads. Skabene, der ikke passer let justerbare hylder, kan du bruge hængende wire kurve. De er designet til at hænge under en hylde, så du kan gemme elementer der. Tænk på dem som en flydende hylder.

Under vasken

Det lader til, at mange mennesker har tendens til at glemme alt om alle den lagerplads, de har under vasken. Det kan ikke være et sted, du ønsker at opbevare fødevarer på grund af den varme, der genereres fra varmt vandrør, kan du helt sikkert bruge det til andre ting. Specialfremstillede wire og træ opbevaringsenheder kan nemt indhyllingsafstand VVS-linjer. Du kan gemme rengøring leverancer, skraldeposer og noget andet, som du kan tænke på. Ved at udnytte denne plads, vil du frigøre andre skabsplads, der kan holde din mad og plader.

Lodrette delelinjer

Hvis lodrette delelinjer ikke kom allerede med din skabene, så vil du ønsker at installere dem. Disse dividers kan lagre alle dine bageplader, skærebrætter og tjener bakker. Du vil ikke kun spare en masse plads på denne måde, men hentning af varerne du har brug for vil være en hel del lettere end at have dem alle stablet oven på hinanden.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com