Køkken skuffe instruktioner

December 27

Køkken skuffe instruktioner

Køkken skuffe konstruktionsteknikker er blevet opdateret i de seneste år med brug af soft-close skuffer, men box konstruktion har været konsekvent i mere end et århundrede. Selvom billigere skuffer er lavet af hæftning stykker sammen, er kvalitet og holdbarhed bedre opnås gennem svalehale konstruktion. Skuffer kan være færdig med enhver draw ansigt med moderne draw trækker for et moderne look. En skuffe, der vil passer til en ramme, der er 24 inches dyb med 16 inches bred og 6 inches høj er velegnet til opbevaring af mange køkken elementer.

Instruktioner

•Opret en 3/4-inch bred og 1/4-inch deep groove i hver af længder af fire skuffe sidepieces, 1/2 tommer fra bunden af hver længde for skuffe nederst til at ride i ved hjælp af din dado cutter. Gøre boksen skuffe sider ved hjælp af den sammensvejsning jig for at holde de fire træ stykker på plads, mens du bruger din router smule for at ride inde jig, skabe supplerer og stifter, der vil holde i skuffe sammen.

•Brush træ lim i dados og riller. Danne boksen ved at montere supplerer og stifter af tre stykker træ sammen. Skub nederst ind i rillerne, som du gjorde for det i siderne. Passe skuffe boks side fjerde stykke ind i position. Tryk på plads ved hjælp af en gummihammer.

•Kontrollér, at hver side er pladsen ved at indstille din skuffe på en ret vinkel og at se, hvis det passer på hver side. Hvis det ikke sker, skal du bruge din gummihammer til firkantet det.

•Applicer træ fyldstof til at udfylde eventuelle huller i sammensvejsning. Sand, med 60-grid sandpapir, for at sikre glathed efter fyldstof og limen er tørret tilstrækkeligt. Bruge 80-gitter til at foretage finjusteringer, og derefter bruge 120-nettet til slut den slibning processen, hvilket gør træet helt glat.

•Kontrollér to indhak bag i bunden af skuffen 1,5 inches fra hver side og 1/2-inch deep til at rumme de skuffe løbere, der skuffen vil glide ind.

•Paint finish på skuffer til at beskytte dem mod snavs og bære over tid. Lad tørre.

•Klik din skuffe på hovedet ned. Installer selv lukke glider ind på bunden af din skuffe ved at placere dem stramt ind i to hoved hjørnerne af skuffen.

•Drej skuffen tilbage og skrue ansigtet på plads.

•Align stål glider ind i klippene, således at de passer ind i dem i spidsen for skuffen og udvide gennem hak bagest i skuffen. Placer skuffen i rammen. Kravle ind under kabinettet og skrue glider på rammen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com