Køkken skuffe stilarter

January 22

Køkken skuffer løse opbevaring problemer med organisatoriske skær, vippe funktioner og trække ud funktioner. Ud over funktionalitet, slags skuffe stilarter valgt i et køkken hjælpe med at definere det overordnede udseende af rummets design. Skuffefronter kommer i forskellige materialer fra frame glasdøre, laminat eller krydsfiner til skoven som ahorn, eg og kirsebær. Producenter Saml disse materialer i en bred vifte af stilarter at forbedre kabinet muligheder.

Slab eller fladskærm skuffefronter

En moderne stil er fladskærm dør foran. Bestående af en enkelt plade uden enhver indretning, har det en flad profil. Dens enkle tilgang skaber en rene linjer i et slankt og moderne køkken.

Forsænket Panel skuffefronter

Navnet har en forsænket panel skuffen front en ramme med en fladskærm i rammen. En shaker skuffen front er en populær version af denne stil. Enkle stil passer moderne køkkener, og afhængig af ekstra kantdetaljer, mere traditionelle styling.

Hævet Panel skuffefronter

En ophøjet panelet skuffen front tilbyder en blødere design. Forreste har en ramme med et panel inde. Panelet er en tykkere materiale med en fordybning i kanten. Resultatet er en hævet center panel. Rammen kan have forskellige profiler. Disse skuffefronter findes typisk i et mere traditionelt køkken.

Panel-støbt skuffefronter

For en endnu mere traditionelt udseende, vælge en panel-støbt skuffen front. Panelet støbning er yderligere Forskønnelse, føjet til kanten af den ramme, hvor det mødes panelet. Støbning er normalt rejst højere end rammen. Begge rejst og fladskærm skuffefronter kan have tilsætning af panelet støbning. Tilføje panel molding skaber en pyntet look velegnet til et traditionelt køkken.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com