Køkken spisekammer kabinet ideer

November 15

Køkken spisekammer kabinet ideer

Køkkenskabe spisekammer er ikke alle de samme. Avancerede teknologier og design udvikling har skabt en bred vifte af kreative nye kabinet ideer, gør køkken pantries, mere nyttigt, organiseret og attraktive. Fra pull-out køkken spisekammer kabinetter til at organisere med magneter, behøver en køkken spisekammer ikke at være en almindelig boks.

Pull-Outs

Udtræk er vertikalt orienterede kabinetter, som meget høje skuffer med flere hylder. Disse innovative arrangørerne åbne ofte på begge sider, hvilket giver hurtig adgang. Den unikke form og tilgængelighed af pull-outs tillader dig at organisere elementer, der kan være vanskeligere at gemme i andre områder.

Åbne reoler

Åbne reoler kan se lidt rodet nogle gange, men det giver mulighed for nem adgang under madlavning og måltid forberedelse. Erstatte uoverensstemmende kasser med matchende opbevaringsbeholdere og placere lignende elementer i spande eller kurve til hurtigt at tæmme lidelsen og tilføje attraktive pænheden til dine hylder.

Magnetisering

Vedhæft et ark af metal til en af væggene i dit skab, enten lodret eller vandret. Anbringer magneter til undersiden af små opbevaringsbeholdere, og arrangere dem på en metalplade. Denne magnetiseret system er en fantastisk måde at drage fordel af vægplads og holde alt på sin plads.

Tavle maling

Bruge tavle maling på forsiden af din spisekammer skabslåger, så medlemmer af din husstand kan efterlade noter for hinanden. Bruge magnetisk maling nedenunder, hvis du vil placere magneter på det så godt.

Ensartet containere

Overføre indholdet af mange af emnerne pantry fra korn til bagning leverancer til krydderier, i ensartet mærket opbevaringsbeholdere. Dette system tillader dig at holde din spisekammer indholdet nemt organiseret og bedre bevarede, og lader dig bruge din plads i en mere effektiv måde.

Justerbare hylder

Justerbare hylder kan du ændre størrelse og dybde i din opbevaringsrum, og ændre dit spisekammer organisatoriske layout som dine behov ændres gennem årene. Lavvandede hylder er nyttige til mindre genstande og dybere hylder kan rumme større emner og højere stakke. Vælg en robust udvalg af reoler, så hylder ikke bryde når flyttet.

Pegboard

Vedhæft et ark af pegboard på indersiden af døren pantry kabinet, eller på en ubrugt væg. Vedhæfte kroge, og derefter hænge lavvandede elementer på pegboard. Du vil dramatisk øge din lagerplads samtidig med at resten af dit spisekammer forbliver brugbare og tilgængelige.

Pocket vinduer og døre

Hvis dit spisekammer kabinet løber fra gulv til loft, overveje en lomme dør. Pocket døre tuck direkte ind i den omgivende mur, hvilket gør dem usynlige og ud af den måde, når de er åbne, og så den pantry indholdet forbliver let tilgængeligt under tilberedningen. Pocket windows kan fungere godt for de kabinet fronter i mindre pantries.

Skuffer

Installere skuffer, placeringer eller hylder, der trækker som skuffer. Disse organisatoriske strukturer kan du har nem adgang til alle emnerne i dit spisekammer, selv elementer gemt i ryggen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com