Køkken udsmykning idéer til flise og injektionsmørtel

December 29

Køkken udsmykning idéer til flise og injektionsmørtel

Flise er fælles materiale fundet i køkkener, især backsplashes, fordi det er holdbart, vandtæt og anvendelig i en afart i farver, teksturer og materialer. Køkken udsmykning idéer til flise og injektionsmørtel kan findes til at matche enhver Boligindretning stil. Du kan forvandle rummet fra traditionel til moderne, eller vice-versa, ved blot ved at blande farver og mønstre til at passe dit tema.

Ensfarvet fliser med kontrasterende injektionsmørtel

En retro køkken, at installere hvide fliser og injektionsmørtel dem i sort eller omvendt. Enhver farve fliser kan ændres fra traditionel til moderne udseende ved at vælge en sort injektionsmørtel i stedet for en traditionel hvid. For eksempel, fungerer gule fliser omgivet af hvide injektionsmørtel godt i et landkøkken, mens fugning gule fliser i sort kan ændre typografien nemt i en tema plads. Røde fliser injicerede i hvid passer ind i en gård stil værelse, mens sorte fuger kan straks indgyde rummet med en italiensk bistro føler. Brun med hvide injektionsmørtel gør for en hyggelig jorden-tonet plads, mens brown med sort kan bringe i luften i en moderne coffeehouse eller café.

Solid - olored fliser med matchende fuger

Oprette en monokromatisk kig i din backsplash, bordplader og gulvbelægning af æglæggende fliser alle i samme farve og fugning dem til at matche. For eksempel oprette en all-hvide rum, herunder hvid apparater og malede kabinetter. Vælge hvide keramiske hardware til at fuldføre den monokromatiske ordningen eller tilføje krom hardware til at matche lamper i et mere moderne rum. For et land look, bruge hvide fliser i din backsplash og gulvbelægning, men oprette slagter blok bordplader og bringe i en træ bord, der har en hvid, flisebelagt top. Disse køkken udsmykning idéer til flise og injektionsmørtel kan være opnået med enhver farve, du vælger, ikke bare hvide.

Multi-farvede fliser

Ved hjælp af solid-farvede fliser i forskellige nuancer kan bringe i punches af farve til en plads. Inkorporere forskellige nuancer ved at vælge en vigtigste farve og derefter overbrusning accent flise tilfældigt gennem hele udformningen eller lægge et skakternet mønster på backsplashes, bordplader og gulvbelægning. Start ved vekslende to farver i din flise design. Fuger kan findes i farver udover sort og hvid samt. For eksempel kunne du injektionsmørtel blå fliser med en nuance af grøn for en seaside tema eller injektionsmørtel orange fliser med rød for en lyse himmelske føler hver gang du går ind i stuen.

Vægmaleri eller billede fliser

Oprette et vægmaleri i din backsplash over din brændeovn til at tilføje en instant omdrejningspunkt til rummet. For eksempel, vælge keramiske fliser malet med dele af et stilleben scene for en traditionel hjem, eller malede med en vinflaske og ost for en mad-tema plads. Køkken udsmykning idéer til flise og injektionsmørtel brug mønstre omfatter keramiske fliser med billeder af blomster eller marmor fliser med hævet udskæringer af romerske gudinder hælde vand.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com