Køkken Vinyl gulve udsmykning idéer

June 19

Boligejere og dekoratører kan gøre væsentlige ændringer til udseendet af deres køkken ved at ændre et element så simpelt som gulvbelægning. Mange moderne hjem indeholder keramiske fliser eller trægulv i køkkenet, men få mennesker er klar over de opdateringer, der er foretaget til vinylgulve. Du kan finde vinyl gulvbelægning at være en meget tiltalende løsning til dit køkken med de højre dekorative ideer i tankerne.

Før klip

Du kan bruge præ-cut firkantede fliser, der allerede har lim på bagsiden af dem eller du kan bruge linoleum, som er en valset materiale, du skal skære og anvende lim selv. Nogle butikker som Ikea sælger dele af vinylgulve i ternet, farvede mønstre. Disse er typisk solgt i sektioner og er forholdsvis billige.

Realistisk mønster

Mange producenter tilbyder tjenester, der udskriver billeder lige på vinyl gulvbelægning, der kan efterligne andre gulvarealer. Du kunne have mursten, træ, bambus, eller græs mat mønstre trykt på vinyl til at skabe en levende, realistisk look.

Keramik/marmor

Nogle vinyl gulvbelægning muligheder omfatter keramisk efterligning. De er beregnet til at have udseendet af keramiske fliser uden permanens eller omkostningerne. Indrømmet, lukke op forskellen vil være klar men fra menneskelige stående niveau udseendet er stadig meget ens. Der er også vinyl gulvbelægning sæt, der er lavet til at ligne marmor. Dette er en stor mulighed for boligejere, der nyde udseendet af marmor gulve men ikke ønsker at betale uhyrlige Summer.

Diamond

Diamant mønster er også en meget populær mønster af vinyl. Det har en solid diamant i midten med resten af flisen en ensartet farve og er god til at matche køkkener og badeværelser og ligeledes giver en fornemme udseende til en foyer.

Blomstermotiver

En blomst mønster er også et godt valg til køkkener, fordi det er simpelt men alligevel elegant. Blomstermønstre, når omhyggeligt valgt, vil supplere bare om enhver anden farve, du kan have i dit køkken. Du bør også tage dit kabinet og køkkenbordet farve i betragtning, når du vælger en vinyl gulvbelægning farve.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com