Køkken Wall Decor ideer

September 14

Et køkken er et sted at bo. Det skal være lyse, muntre og rene. Det bør gøre folk føler sig velkommen ved at invitere dem inde i at lave mad, spise og hygge. En overset plads i de fleste køkkener er væggene. De er malet og overladt til sig selv. Disse kan blive display stykker af indretning, hvis håndteres lige. Bare bruge lidt inspiration og tackle den tomme plads på væggen.

Køkkentøj besættelse

Hvad cook elsker ikke nye gryder og pander, eller det lille mærkelige gadget, der formodes for at lette tilberedning af måltider? Efter lidt tid den nye køkkengrej er trængt ind i et skab til fordel for de gamle standard gryder og pander og denne gadget virkelig gøre ikke meget af en forskel. I stedet for at skjule alle de skinnende køkkentøj væk, montere en metal gryde rack nær toppen af væggen. Hænge det næsten helt nyt sæt af gryder og pander på rack. Male et stykke af pind board og hænge de unikke og mærkelige køkken gadgets ud på skærmen. Dette giver dig mere plads i skabene og skufferne og giver besøgende noget at snakke om.

Landstil

Et landkøkken betyder normalt brikker og husdyr. Køb håndklæder og grydelapper med gæs, køer, høns og selv køkken kat. Montere en bred hylde på væggen og sætte et land samling af animalske cookie krukker på hylden. Edge hylden med blonder eller en sort og hvid ternet bånd. Skrue i cup kroge i bunden af hylden og hænge kaffekrus ud af skabet. Under kaffekopper, hænge fancy, ikke bruge grydelapper, ovn luffer og viskestykker på væggen. Prøv at finde grydelapper og håndklæder, der matcher cookie krukker.

Svamp Design

Nogle gange er alt det tager en interessant maling design på væggen for at sætte fut køkken indretning. Enten at købe eller gøre stencilen cut-outs i form af dyr, blomster eller bare om enhver design, du ønsker. Næste skære en køkken svamp i halve. Dyp det i tyndet akrylmaling. Hold stencilen op til væggen og ising åbning med på svamp. Gøre en kant øverst i væggen, eller gå amok og udskrive billedet i tilfældig steder langs væggen. Når du er færdig, smide den brugte svamp og vaske med vand og sæbe.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com