Køkkenbordet idéer

December 19

Køkkenbordet idéer

Udseende og stil af dine bordplader er kun begrænset af din fantasi. Der findes mange materialer, såsom laminater og solid kompositter, der er foretaget i faste overflader for bordplader, men disse er typisk installeret for dig. Dog er der nogle ting du kan gøre dig selv til at give dine tællere et unikt look, eller forbedre din eksisterende overflader.

Maling til at dække op

Hvis du har gamle bordplader, der er beskadiget eller forældet, kan du forbedre overfladen med maling. Rengøring ned af imødegå er det første skridt. Derefter slibe og male tælleren i faser, ved hjælp af limning primer, akryl maling og en klar lak. Hvis du ønsker noget mere end en dækkende farver tæller, skal du oprette en sten look med malingen ved hjælp af to eller tre forskellige farver anvendes med svampe.

Tilføje malede detaljer

Overvej at bruge lidt maling og en stencil at give tælleren lidt stil eller optage din overordnede tema. Mal en kant rundt om overfladen eller langs backsplash. Gælde uanset mønster du ønsker, eller bruge noget, der virker med rummet, såsom blomster, frugter og grøntsager eller vinstokke.

Tilføje Flise Design

Flise din counter. Processen er noget, kun om nogen kan gøre, så længe du tager din tid. Hvis du arbejder med en ny, skal du installere en undergrunden over skabene. Dette er normalt fremstillet af krydsfiner plus en øverste lag af cement board. For eksisterende tællere, skal du klæbe ned en glasfiber papir til overfladen og derefter dække det med mørtel som forberedelse til flisebelægning. Når mørtel sæt eller i undergrunden er installeret, sprede tynd sæt mørtel på overfladen og lægge dine fliser. Flise mønstre er, hvor du kan få kreativ med udseendet. Overvej at bruge forskellige farvede fliser, eller en blanding af plain fliser med mønstrede ones.

Beton med farve

Sten eller sten sammensatte tællere der bruges af mange, men de er dyre. Et billigere alternativ er en konkret counter. Hyre nogen til at installere disken, og du vil have en solid, holdbar overflade uden prisseddel. Hvis du ikke vil plain grå beton, kan du anmode om, at en tonfarve føjes til cement mix. Du kan også overveje at vente, indtil efter den er installeret og bejdse det dig selv med en konkret syre pletten. Oprette designs i betonen ved at tape off dele af tælleren, således at pletten ikke farve det, så fjern tapen, når du er færdig. Derudover kan du plette det flere farver for at skabe en naturlig sten effekt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com