Køkkenbordet indstillinger

August 30

Køkken og badeværelse remodeling vil sandsynligvis omfatte en ny bordplade. Der findes mange muligheder, men ikke alle materialer er velegnede til alle behov. Fugt modstand er en fordel, der er nyttige i både køkken og badeværelse. Andre fordele og ulemper kan være mere vigtigt efter hvor du planlægger at installere køkkenbordet.

Sten

Sten bordplader, såsom marmor og granit, giver en meget glat og kølige overflade til en meget høj pris. Denne type overflade gør dem et glimrende valg for bagning forberedelse. Den høje pris er dels på grund af materialets vægttab og sværhedsgraden i skære overfladen. Afhængigt af sten, der anvendes kan dette countertop materiale være underlagt ridser, farvning og sprængning, men mest er resistente over for forbrændinger.

Plastik laminat

Plastik laminat er den mest overkommelige counter materiale. Det er lav vedligeholdelse og tilgængelige i hundredvis af forskellige farver og mønstre. Selv om det er et holdbart plast, modstå laminat ikke svidende eller kniv mærker godt. Det er lette vægt og let at skære, hvilket gør det en alsidig tilføjelse til køkkenet eller badeværelset, der kan designes til brugerdefinerede figurer.

Fast overflade

En mere overkommelig mulighed for en bordplade er fast overflade, som er lavet af støbt akryl harpiks og er en nøjagtig simulering af stenen. Ud over at være lidt mere overkommelig end sten, er solid overflade mindre modtagelige for revner og giver større modstandsdygtighed over for varme, pletter og fugt.

Træ

Træ bordplader er i den midterste række overkommelighed. Ofte kendt som slagter blok, er det typisk konstrueret af en lamineret stykke af tyk hårdttræ, der er tilgængelig i både olieret og ubehandlet former. Træ bruges ofte som en mindre tilføjelse til en anden type af køkkenbordet materiale til at skabe en del, som anvendes til at skære. Før planer om en hele counter lavet af træ, Husk på at det er ikke meget modstandsdygtige over for fugt og er let plettet og brændt. Pletter og forbrændinger, der ikke trænger dybt ind i træet kan potentielt fjernes med lidt slibning.

Keramiske fliser

Keramiske fliser er i nogenlunde samme prisklasse som plastik laminat og træ. En af de store fordele ved dette countertop materiale er en rigdom af variation i størrelse, form, farve og mønstre. Glaserede fliser er meget modstandsdygtigt over for varme, farvning og fugt. Uglaseret flise er ikke nær så resistente og så ikke et særligt godt valg til de fleste køkkener.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com