Køkkenbordet mikroovn kan installeres i et skab?

September 3

Køkkenbordet mikrobølgeovn har ofte en mindre design, så de ikke optager meget plads på en køkken bordplade. Men simpelthen fordi navnet antyder en bordplade ikke betyder, at mikrobølgeovnen ikke kan installeres i et køkkenskab, hvis du ønsker at skjule den eller gemme den væk for at få mere bordplads. Følg specifikke trin, når du installerer mikrobølgeovnen for at sikre, at det får plads til at lufte luft og holde mikroovnen ren for at opnå optimal ydeevne.

Installation af køkkenbordet mikroovn

Inspicere kabinettet før markedsføring mikrobølgeovn inde. Kabinettet skal give en fladede overflade, så mikrobølgeovnen har en robust og fast overflade til at hvile på. Klem ikke mikrobølgeovnen ind i kabinettet. Forlade ca 2 inches af plads på begge sider og toppen af mikrobølgeovnen, så ventilationen kan udvise luft og varme under drift. Undgå at placere mikroovnen i et kabinet, der er direkte over et varmeapparat, som din ovn eller kogeplade, ifølge guiden Westinghouse mikrobølgeovn.

Advarsler

Når du placerer køkkenbordet mikroovn i dit køkken kabinet til at undgå eventuelle farlige situationer, skal du følge installationsvejledningen. Du skal tilsluttes en jordet tre prong stikkontakt, mikrobølgeovnen ifølge den indbyggede mikrobølgeovn Installation instruktioner Manual. Undgå at bruge adaptere eller forlængerledninger for at give mikrobølgeovn magt. Manuelt advarer, at forkert brug af jordforbindelse plug kan resultere i elektrisk stød. Kun bruge en jordet stikkontakt tæt på kabinettet. Brug ikke en forlængerledning til tilsluttes en jordet stikkontakt mikroovn i kabinettet.

Håndtering af netledningen

Når du installerer en mikrobølgeovn i et skab, skal ledningen enten placeres langs siden af mikrobølgeovnen til at nå frem til en jordet stikkontakt eller dirigeres gennem et boret hul i kabinettet som et middel til at skjule ledningen fra eksponering. Hvis du vælger at skjule ledningen, bore et hul i siden eller bunden af kabinettet, så ledningen kan passe nemt gennem. Træk snoren gennem hullet og sæt stikket i en jordet stikkontakt. Skub ikke ledningen, hvis det ikke passer. Bore et større hul, hvis dette er tilfældet.

Vedligeholdelse og rengøring

Selv om mikrobølgeovnen er i et kabinet, det stadig samler støv, og kræver rengøring og vedligeholdelse til optimal ydeevne. Westinghouse mikrobølgeovn guide giver rengøring instruktioner, såsom udslettelse ned dør og interiør af mikrobølgeovn med mild sæbe og vand. Ventilationskanaler skal rengøres med en fugtig svamp med varmt sæbevand, så køling og ventilation er optimal til enhver tid.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com