Køkkenbordet Resurfacing produkter

August 29

Køkkenbordet Resurfacing produkter

Bordplader kan være blandt de dyreste elementer i et køkken eller badeværelse. De er også ofte de første elementerne skal vises dateret. Mange husejere går ud fra, at de skal købe nye tællere, men du kan bruge en af flere produkter at dukke op igen dine tællere og give dem et helt andet udseende.

Beton

Solid beton bordplader er meget ønskeligt, men kan være uoverkommeligt dyre. Men det er ikke nødvendigt at oprette en hele køkkenbordet ud af beton til at opnå dette look. Dækker dine eksisterende bordplade med rede beton kan give den samme look for en langt mere acceptabel pris. Pigmenter kan nu tilføjes til konkrete mix at nå næsten enhver farve.

Flise

Anvende keramiske fliser direkte over gamle køkkenbordet ved hjælp af thinset mørtel. Keramiske fliser kommer i mange forskellige mønstre, er let at holde ren og er modstandsdygtig over for varme og skader. Den eksisterende køkkenbordet skal forberedes korrekt før du anvender thinset og flise.

Laminat

I flere år nu undgået mange boligejere overvejer laminat til deres bordplader af frygt for at det ser ud dateret. Dog er laminat nu tilgængelig i andre farver end avocado og høst guld. Udover faste stoffer kommer laminat i faux finish, der kan vises meget gerne natursten. Selv om det ikke er varmebestandig, laminat er let at anvende over mange forskellige counter overflader og er vanskeligt at ellers skader.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com