Køkkenbordet udskiftning indstillinger

March 18

Bordplader er fremstillet af forskellige materialer som laminat, fliser, granit og forskellige natursten. Erstatte bordplader er noget, de fleste husejere kan opleve mindst én gang i deres levetid. Der er en række løsninger, fra fuldstændig fjernelse og erstatning til at dække den eksisterende bordplade med nye materialer.

Fjern og Udskift

At fjerne din gamle bordplader er altid en mulighed. Dette vil kræve, at du adskille køkkenbordet helt fra den kabinet base. Undertiden kræver dette at du fjerne skruer fra under bordplader, der er indsat gennem den kabinet indramning og i køkkenbordet. Det mest vigtige ting at huske er at være forsigtig, så du ikke skader kabinetter. Når den gamle køkkenbordet er blevet fjernet, kan så du erstatte med nye materialer, såsom fliser, laminat eller natursten. Fliser og laminat bordplader vil kræve at du installere to ark af tre-kvart-tomme krydsfiner som substrat før du anvender flisen eller laminat. Naturlige sten bordplader (granit, fedtsten eller marmor) kræver ikke et substrat, fordi materialerne er stærk nok til at være selvstændige støttende.

Erstatte uden fjernelse--laminat

Den nemmeste og billigste måde at erstatte din køkkenbordet er at gøre det uden at fjerne det eksisterende materiale, at det er i god nok form til at håndtere nye materialer. Hvis din eksisterende køkkenbordet er laminat, kan du installere laminat plader direkte over gamle uden at fjerne hele køkkenbordet. Du bliver nødt til at sikre, at den gamle laminat er intakt, før du fortsætter. Hvis ikke, så reparere det først. Slibning overfladen med 60 sandkorn sandpapir vil hjælpe den nye laminat bond korrekt.

Erstatte uden fjernelse--flise

Hvis du vælger at installere flise over din eksisterende køkkenbordet, Bemærk materiale af den gamle substrat. Hvis det er spånplader eller Pressespån, skal installere du ikke flise. Træfiberplader og Pressespån vil svulme op, hvis det bliver vådt, tvinger din overflade flise løs. Hvis din eksisterende substrat er krydsfiner, kan du installere flise uden at fjerne og erstatte hele overfladen. Du skal muligvis installere backerboard over den eksisterende overflade at gøre det vandtæt, men gør så bliver tykkere din gamle køkkenbordet og giver en god overflade til flise installation.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com