Køkkenhave insekter

April 17

Køkkenhave insekter

Økosystemet i en køkkenhave omfatter insekter. Insekter kan være skadedyr, beskadige dine planter og grøntsager. Insekter er også gavnligt for din have, som skadedyrsbekæmpelse og bestøvere. I hele vækstsæsonen, kan forskellige insekter besøge din have. Du skal muligvis anvende metoder til skadedyrsbekæmpelse, som omfatter kommercielt tilgængelige sprays samt praksis økologiske metoder af insekt management som følgesvend plantning.

Typer

Insekter opdeles i to hovedkategorier: nyttige insekter og skadedyr. Skadedyr beskadige din vegetabilske planter ved at tygge bladene, suger ud af deres sap, gravende ind i deres rødder eller grene eller spise huller i dine grøntsager og frugter. Gavnlige insekter æder skadedyr, giver et niveau af kontrol. Disse insekter bestøve dine planter ved at flytte pollen fra blomst til blomst.

Identifikation

Squash bugs tiltrækkes unge squash planter. Bladlus er delvis til tomater, selvom de vil suge saft fra agurker samt andre vegetabilske planter. Biller spise agurker, squash og peber planter.

Når du opdager skader på dine planter, kigge efter insekter skjule i bladene, klamrer sig til stængler eller holder sig til de umodne grøntsager. Det er sandsynligt, at dette er det insekt, der gør skaden. Metoden til at kontrollere skadedyr afhænger af skadedyr.

Advarsel

Anvendelse af kommercielle sprays til et eksisterende angreb af skadedyr som bladlus, squash bugs, myrer eller spider mider kan være nødvendigt. Kemiske sprøjtemidler, dog, kan være skadelige for dit helbred. Sprøjte dem på modning grøntsager kan resultere i toksicitet i grøntsagerne.

Overvejelser

Du kan foretrækker økologiske sprays eller hjem retsmidler for skadedyrsbekæmpelse. En enkel, multi-purpose hjem afhjælpe er en spray, der består af hakket hvidløg, mildt opvaskemiddel og vand.

Følgesvend plantning er en metode til skadedyrsbekæmpelse så godt. Ved at samle visse planter, kan du oprette et miljø af naturlige afskrækkende. For eksempel, afskrække morgenfruer whitefly og bladlus. Den søde duft af lavendel forvirrer skadedyr; de er i stand til at genkende i nærheden planter de ellers ville finde af duft.

Fordele

Herunder visse planter i din have til tiltrækker gavnlige insekter også giver en form for økologisk skadedyrsbekæmpelse. Dild tiltrækker lacewings, som spiser bladlus, spider mider og et væld af andre skadedyr. Koriander tiltrækker mariehøns, som gør morgenfruer. Persille og citron balsam vil bringe den parasitære hveps til din have, som vil spise whitefly angribe dine planter.

Funktion

Tilstedeværelsen af visse planter at lokke gavnlige insekter kan ikke garantere skadegørerfrit have. Heller ikke sprøjtning kemiske eller økologisk sprays.

Skadedyr er en iboende del af fødekæden. De gavnlige insekter har brug for skadedyr at æde; Når befolkningens skadedyr er forarmet, opsøge de gavnlige insekter nye fødekilder. Hvis du har en køkkenhave, vil du nødt til at beskæftige sig med insekter, både gode og dårlige.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com