Køkkenhave planter & frø til foråret udplantning i Georgien

March 6

Køkkenhave planter & frø til foråret udplantning i Georgien

Georgiens rød ler er rig på mineraler, og når det kombineres med økologisk ændringsforslag, giver grobund for din køkkenhave. Dog kan sydens sol tilberede dine grøntsager, før du kan. Plante grøntsagsfrø og transplantationer på det rigtige tidspunkt, og Nyd din høst.

Rodfrugter

Rodfrugter foretrækker foråret er køligere vækstbetingelser. Gulerod frø, læggekartofler og majroe frø i marts eller April. Plante sød kartoffel og majroe transplantationer i maj. Undgå plantning løg i foråret; disse er bedre egnet til efteråret plantning.

Tomater

Starte plantning tomatfrø indendørs eller i dit drivhus i marts og April. Flytte transplantationer i haven i slutningen af April og maj, og plant tomat frø direkte ind i haven i maj. Om din lokale udvidelse office hjælp-test din jord inden plantning, som Georgien jord er ofte lav i calcium. Calcium mangler bidrage til blossom - ende rot i tomater.

Varm-sæson grøntsager

Plante cantaloupe frø i marts, og frø eller transplantationer i April og maj. Plante snap bean, majs, grønkål og okra frø direkte ind i haven i April. Plante peberfrugter og vandmelon frø eller transplantationer i maj. Ikke plante varm-sæson grøntsager senere end forsommeren; de fleste kræver mange dage til at modne, i modsætning til hurtig modning cool sæson afgrøder.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com