Køkkenhave problemer & løsninger

January 17

Køkkenhave problemer & løsninger

Dyrke køkkenhaver er et populært tidsfordriv for mange boligejere. Det giver dem mulighed for at vokse deres favorit produkter, og det kan være en givende venture. En køkkenhave kommer med sin rimelige andel af fælles problemer og heldigvis løsninger.

Sygdomme

Ifølge University of Illinois udvidelse, kan sygdomme udgøre en stor trussel mod køkkenhaver. Sygdomme spredes ved en af tre måder: gennem insekter, jorden eller på de vegetabilske frø. University of Illinois udvidelse anbefaler følgende foranstaltninger til at kontrollere sygdomme: rense området plantning af gamle afgrøde efter en høst, plante sygdomsresistente række grøntsager og kontrol insekter, der kan bære sygdomme.

Herbicider

Forsigtigt brug herbicider at kontrollere ukrudt i en køkkenhave. Ifølge University of Illinois udvidelse, har ukorrekt anvendelse af herbicider--2,4-D navnlig--forårsaget omfattende skader på hjem køkkenhaver i de seneste år. Bønner og søde kartofler er især tilbøjelige til at lide i produktion fra kontaktpersonen eller overdreven rester. Hvis en herbicid bruges til at styre ukrudtet, først identificere ukrudt og bruge et produkt designet til at behandle denne weed. Alternativt kan du tilføje et lag af muld til at reducere antallet af ukrudt, der vokser i en have eller hånd træk i stedet for at bruge kemikalier.

Forkert vækstbetingelser

Ifølge North Carolina State University udvidelse skyldes forkert vækstbetingelser som bønner eller ærter planter dør lige efter fremkomsten svampe, der udvikler sig i kold, våd jord. For at afhjælpe denne situation plantefrø i varm jord. Rot på slutningen af tomater er en fælles Vegetabilske havearbejde problem på grund af utilstrækkelig calcium i frugten. North Carolina State University forlængelse tyder på denne forekomst kan reduceres med korrekt bioklip, befrugtning, en endog vandforsyning og kalkning.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com