Køkkenhave strukturer

November 5

Haven strukturer kan have mere end ét formål. Strukturer kan blot for at tilføje til havens udseende, mens andre strukturer tilføje støtte til høj eller tung vegetabilske planter, eller holde uønskede dyr ud af haven. Tilføje strukturer din have kan tilføje dimension og højden, samt komfort for at besøge gæsterne.

Hegn

Hegn er nogle gange nødvendigt for gartnere at holde skadedyr, som kaniner, groundhogs og hjorte. Hegn kommer i mange forskellige stilarter, som en privatliv hegn, stakit, kæde link eller hønsenet hegn. For de bedste resultater, når du installerer hegn, begrave 6 til 12 inches af hegnet i jorden, som dette afskrækker gravende dyr.

Espalier

Et espalier er en haven struktur, der understøtter kun én eller to planter. Disse også tilføje højde samt skønhed til din køkkenhave. Nogle espalier er en simpel, lige, fritstående strukturer, mens andre er lavet i en tipi mode sidder over vegetabilske planter, give dem noget at klatre på og holde frugten fra jorden.

Bure

Bure til grøntsager holde op planter som de vokser og har brug for støtte. De forhindrer også planter fra sprawling over hele haven. Tomater gør godt i bure. Efter omplantning planter i haven, skal du installere et bur over anlægget. Træne grene til at klatre op i buret, når de først vokser, og de fortsætte med at bruge buret som støtte. Bur støtter er vigtigt for at holde frugten fra jorden for at forhindre rådner.

Arbor

Dorne er store eller små strukturer i haven. Dorne kan blive havens indgang eller levere skygge for en havebænk. Holdere er fremstillet af mange forskellige materialer, herunder træ og metal. Gøre en arbor fra smidig træer, hvis du ønsker at bygge det ud af naturlige elementer. Dorne anbragt ofte således at klatre eller vining planter, såsom squash eller pole bønner, bruge struktur som støtte.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com