Køkkenmøbler i 1920erne, 1930s & 1940s

May 23

Køkkenmøbler i 1920erne, 1930s & 1940s

Vast ændret opstod mellem 1920erne og 1940-erne. I 1920 ' erne, Americas kultur kredsede om ungdom og newness i modsætning til en uoverkommelig æra. 1930s så den glamourøse rigdom af Hollywood og rig på lindring mod de dystre økonomiske realiteter står for de fleste amerikanere. Home, ændret møbler og køkken designs sammen med det, går fra møbler og apparater, der var enkeltstående, hver har kun én funktion, at møbler med maksimal effektivitet i tankerne, som boede godt efter 1940 og selv ind i det 21.

Frankfurt køkken

Margarete Schütte-Lihotzky revolutionerede køkken design, da hun oprettede sin Frankfurt køkken i slutningen ' ere, ved hjælp af jernbane spisevogne som inspiration. Køkkenet var lille på grund af de lille masse-bygget lejligheder på tidspunktet. Stedet for at bruge køkkenet som et multifunktionelt rum, var som før, det ment kun til madlavning og fødevarer forberedelse. Parabol reoler og hylder sad i nærheden af vasken, og talrige skuffer leveres praktisk opbevaringsplads.

Apparatet møbler

Mens rige amerikanere kunne have fulgt nye design tendenser mellem ' ere og 40 ' erne, fik depressionen flertal at holde fast i ældre victoriansk stil køkkener. Derudover kan kvinder have været mere behagelig, arbejder i slags køkken de lært i opvæksten. En sværtet brændeovn normalt havde et varmt vand reservoir og opvarmning hylde. En fritstående håndvask med rørene dækket med køkken linned. Frost havde som regel et overløb skuffen nedenunder. Ældre køkkener var undertiden stadig oplyst med gas eller petroleum. En velhavende familie køkken i 40 ' erne var sandsynligvis pyntet med en røgfri elektriske køkkenmaskiner vifte og en elektrisk køleskab med sin motor på toppen.

Opbevaring stykker

Århundrede så fremkomsten af indbyggede frysere i stedet for fritstående pantries og overskabe. En walisisk kommode fungerede som et overskab til retter, og en Hoosier kabinet afholdt pantry og bagning elementer. I løbet af 1940 ' erne, selv om, kom metal kabinetter ind i mode, efter den industrielle udvikling i midten af århundredet design, der understregede form følger funktion i en strømlinet økonomisk design.

Praktiske Odds og ender

Små tilføjelser og tilpasninger til begyndelsen til midten af 1900 tallet køkken gjort det mere effektivt. Glidende brød skuffer, arbejde pot stativer og ekstra overflade ryddet plads, f.eks. Frankfurt køkken inkluderet en hjul forberedelse vogn, der tillod kok til at flytte det rundt efter behov for at spare plads og udføre flere madlavning trin på ét sted.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com