Køkkenskab alternativer

July 6

Køkkenskab alternativer

Køkken frysere er helt sikkert dyre og ofte kedelig. Men med lige dele opfindelse og fantasi, kan dit køkken fryd for øjet og sikre dit hjems nettoformue, selv da det hjælper med at redde planeten. Nyorientering er den store idé her. Jagten på dit nye køkken i loppemarkeder og byggeri dumpsters. Brugte restaurant reoler, voldsramte skodder, bøjet søm og Soveværelsesmøbler har alle en rolle at spille.

Klædeskab

Et gammel klædeskab gør højt forrentede erstatning for fantasiløs køkkenskab. Loppemarkeder, brugte butikker, garage salg og salg af ejendom er steder at kigge efter fritstående klædeskabe. Når du har givet det en god ren-out, organisere hyldeplads så mest anvendte elementer er talje-high eller ovenfor. Bruge kroge inde døre for hængende køkkenredskaber eller en krydderihylde. Alle skuffer nederst kan holde viskestykker eller dækketøj. Hvis armoire har kun tøj hængende bar inde, oprette hylder ved at knytte metalstrimler, at holde adjustible wire hylder eller bruge vinkel seler til at fastgøre træhylder.

En mands papirkurven

Oprette en samtale stykke til at huse din Kina mens du gør din del for at hjælpe miljøet. En konstruktion Palle kan holde og vise plader på samme tid. Hænge en fra væggen, dias plader ind i åbningerne mellem lamellerne, brug bøjet søm at stoppe plader glider ud. Tilføje en gamle sæt af metal restaurant hylder i nærheden til lagring af apparater, bagning bakker, Potter og pander. En vaskede og tørrede store tomme kan gør en god beholder til spatler og træskeer. Og vin trækasser, bør du være heldig at erhverve nogle, kan stable mod en væg til at gemme stort set alt.

Gamle skodder

Gamle træ Skodder kan skæres til at passe som døre på en enkel kabinet ramme med hylder. Hvis du er handy, gøre rammen og hylder fra tømmer dig selv. Design rammen afsnit at passer til bredden på skodder. Hvis det virker skræmmende, leje en tømrer til at bygge rammen for dig. Næste, skære skodder til at passe som skabslåger på rammen kabinet. Maling eller pletten ramme og hylder. Derefter bruge god hængsler til at vedhæfte de gamle skodder. Dette kan være en stor rustik look, hvis du samle op nogle voldsramte udvendige skodder. Eller du kan male brugte indvendige skodder med mælk maling og forsegle dem med ikke-gulfarvning lak til at oprette en gammeldags effekt. Dette design-det-selv shutter-kabinet projekt er intetsteds nær omkostningerne ved købt kabinetter og har den ekstra fordel at være helt original.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com