Køkkenskab Crown Molding ideer

September 24

Hvis dit køkken frysere er på udkig en smule for grundlæggende for din smag, kan tilføjer kroneformen krydre dem og give dem et helt nyt look. Du kan købe kroneformen i tilstanden nøgne eller primet fra din lokale hjem forbedring butik. Crown molding er typisk bredere og mere omfattende end andre typer af støbning eller trim.

Keep It Simple

For at tilføje bare et strejf af elegance til dit køkken, holde det simpelt. Vælg en grundlæggende kroneformen med små detaljer i en enkel farve som hvide. Når det er tid til at skære dine brikker til at installere, klippe din crown molding med en 45-graders vinkel med en miter så. Vinkel på 45 grader cut vil skabe en perfekt hjørne når placeret mod et andet bord med en 45 graders vinkel skæres på kanten af din frysere.

Match det op

Til et ensartet udseende i dit køkken, skal du bruge den samme støbning stil overalt i hele rummet, herunder på loftet eller andre trim. Hvis udseendet er ikke for dig, male alle dine trim samme farve, eller udvælge matchende sæt af trim. Matchende sæt omfatter typisk sæt af lignende trim i forskellige bredder og dybde af detaljer, der går sammen. Afhente en matchende trim sæt online eller på de fleste hjem forbedring butikker.

Få Fancy

Hvis du søger for at skabe en mere formel eller indbildt køkken plads, gøre din krone støbning mere omfattende ved at skære bestyrelsen forskelligt. I stedet for at skære to stykker af støbning til at oprette et hjørne, skære tre. Klip to stykker af molding straight på tværs og flad. Installere dem på toppen af din frysere, oprette en tom 90-graders vinkel på hjørnet. Udfyld dette sted med endnu et lille stykke støbning med en 90-graders hjørne til at oprette en mindre skarp, amatør kabinet kant.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com