Køkkenskab Crown Molding Installation

July 25

Crown molding har været anvendt på indvendige vægge siden renæssancen, men det kan tilføje et stilfuldt look til dit køkken frysere samt. Installation kræver koncentration og omhyggelig måling, men det er relativt enkelt at master med praksis. Sørg for at vælge en crown molding der passer på din kabinetter uden at blokere dørene. Kan du måle spillerummet mellem dørene og loftet inden turen går over til din lokale hjem forbedring butik.

Instruktioner

•Measure dybde af kabinettet hvor du gerne kroneformen kommer fra væggen (hvis siden af dit kabinet er flush mod væggen, begynder med den forreste længde). Markere den nederste kant af din kroneformen til denne længde.

•Sæt din kroneformen i boksen gering. Crown molding bør altid være hovedet, med de flade dele, som du vil søm til skabene og loft flugter side og bunden af boksen gering henholdsvis. Brug din backsaw til at foretage en spidsvinklet cut (en 45 graders vinkel, der vil passe flugter mod en anden 45 graders vinkel til at danne et hjørne). Obtuse vinklen bør være på kanten du vil søm til kabinettet (dette er den nederste kant af crown molding).

•Sæt din kroneformen flush mod loftet og kabinet. Brug din sømpistol til søm det på plads, med neglene 6 inches fra hinanden.

•Klippe en miter på et nyt stykke kroneformen, med den obtuse vinklen på den nederste kant. Måle længden af din fryser. Markere den nederste kant af din kroneformen til denne længde. Skære en miter på din mark (med den obtuse vinklen på den nederste kant) så stykket ligner en lang, hovedet trapez. Sikre stykke til kabinettet og loftet ved hjælp af din sømpistol.

•Se dine noter eller foranstaltning dybden af skabet igen. Mark længde på din crown molding fra den nederste kant, derefter klippe en lige kant (90 graders vinkel) på din mark. Passer crown molding med lige kant mod væggen og sikre stykke til kabinettet og loft.

•Gentag disse trin, bruger mitered nedskæringer for at forme hjørner, indtil du har dækket alle skabene i dit køkken.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com