Køkkenskab laminat træ korn typer

February 3

Køkkenskab laminat træ korn typer

En omkostningseffektiv alternativ til installation hardwood kabinet i dit køkken er at købe laminat kabinetter. Moderne laminat kabinetter ser næsten så virkelige som ægte hårdttræ kabinetter, og de kommer i en række farver og træ pletter. Afhængigt af din dekorative motiv, kan du vælge en laminat kabinet design med en træ korn, der matcher dit køkken indretning.

Eg

Hvis du har et land køkken design, har eg laminat kabinetter en blød gul hue med pletter af gyldne farve og soft-brun supplerende træ korn, at koordinere godt med land indretning. Eg laminat kabinetter er en lav vedligeholdelse valg fordi eg er en lys træ tone, der ikke gør røbe sig snavs og støv. Vælg en højglans eg laminat, hvis du ønsker at tilføje reflekterende sheen og gnistre til dit køkken design.

Fyrretræ

Pine er en eye-tiltalende valg for laminat kabinetter i et rustikt køkken på grund af sin udendørs appel. Knudrede pine viser den rå naturlige tilstand af træ og tilføjer primitive enkelhed til et køkken design. Træ korn i pine laminat er bløde og subtil, så materialet blander godt med rustikke designelementer.

Ahorn

Maple har en orange-brun nuance med flere jord-tone træ korn at kombinere sammen for at skabe en mørk peachy farve. Maple laminat kabinetter indeholder gul-guld, Mokka brun, og fersken træ korn, der blander sammen til at danne en samlet farvepalet. Dette træ korn harmonerer med børstet nikkel eller smedejern hardware til at skabe et miljø, varmt og hyggeligt køkken.

Valnød

For en mørk-farvet kabinet design, Vælg valnød laminater. Valnød er ikke så mørk som ibenholt eller kirsebær træ, men det har mørk chokolade brun karakteristika. Valnød træ korn er alsidig, fordi de kan indgå i både formelle og uformelle køkken design. Med tilføjelsen af moderne krom hardware laminat valnød kabinetter koordinere med moderne køkken design. Vælg antik messing eller smedejern hardware til en hytte, sydvest eller traditionelle motiv.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com