Køkkenudstyr til handicappede

February 5

Køkkenudstyr til handicappede

Mennesker med handicap kan have svært ved at navigere rundt i køkkenet, især i en kørestol. Gør tilberedning af mad og oprydning nemmere ved at installere nogle specialdesignet udstyr. Selv små, håndholdte værktøjer kan forbedre tilgængeligheden. Nogle typer af udstyr er enkel og billig, men andre kræver renovering at installere.

Sensationsprægede værktøj

Håndkraft "sensationsprægede" værktøjer gøre køkkenet meget mere brugervenligt for en person i en kørestol. Disse udvidelse værktøjer har en klemme på den ene ende, der virker ved at klemme et håndtag på den anden ende, at tillade en person i en kørestol at nå elementer i overskabe. Denne enkle, men utroligt nyttigt stykke udstyr er forholdsvis billig og tilgængelig i mange super-Centre og isenkræmmere.

Kabinetter

Opbevaring af tilbehør, såsom karruseller inde i skabene og "blinde hjørne" reoler, gør det meget enklere at nå elementer, der ellers ville være utilgængelige på bagsiden af skabene. Slide-out hylder, pull-down kurve og apparatet luftfartsselskaber er blot et par typer af speciale kabinet hardware til rådighed til at forbedre tilgængelighed med både væg og base kabinetter.

Bakke

En bakke med en sækkestol base, der kan blive afholdt på skødet er en handy stykke køkkenudstyr for alle forberede mad i en siddende stilling. Sækkestol base er i overensstemmelse med brugernes lap, bidrager til at stabilisere plader, mad og glassene for transport til og fra området spise.

Større apparater

Et komfur er et andet punkt at overveje. Det er vanskeligt at løfte gryder og pander fra et komfur fra en kørestol. En heldragter, flush komfur tillader gryder og pander til at glide ud i ovnen i stedet for at blive løftet giver mulighed for sikker fjernelse af varme emner. Kigge efter en brændeovn med knapperne på fronten. Side-by-side køleskab er også nyttigt; ofte anvendes fødevarer kan gemmes på de nederste hylder og i dørene.

Vask

Vask installeret lavere end sædvanligt, og med ingen kabinet nedenunder, giver mulighed for en person, der bruger en kørestol til at bevæge sig tæt på vasken. Single-håndtag vandhaner og en pot sprøjte på siden af vasken er nyttige. Det er enklere at vaske op, hvis vasken er forholdsvis lavvandet.

Små apparater

Små apparater såsom en mikrobølgeovn, brødrister, blender og foodprocessor bør være på en lav køkkenbordet eller tilgængelige åbne hylder. Et køkken caddy på hjul kan også løse problemer unreachable apparater. Prikken over i'et, skal du installere en vægmonteret dåseåbner i passende højde.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com